Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok hozzá, hogy végre...

Mit szóltok hozzá, hogy végre kiesett Szíj Melinda?

Figyelt kérdés

Én személy szerint marhára örülök, mert szörnyen igazságtalan lett volna, ha egy olyan ember nyeri a megasztárt, akinek nulla a ritmusérzéke, és soha nem tud jókor belépni. Tök nehéz lehetett vele duettet énekelni.

Kökény Attila megérdemli a győzelmet!

2010. dec. 11. 08:49
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Énis örülök neki, de ne a Kökény Attila nyerje.
2010. dec. 11. 09:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
én is örülok!
2010. dec. 11. 09:46
 3/16 anonim válasza:
100%
Elég igazságtalan lett volna, ha olyan nyeri meg aki nem is örül neki. A többiek vért izzadnak, hatalmas a lelkesedésük, hát érdekes lett volna ha nem ők maradnak bennt. Szép a hangja meg minden, de nem megasztár típus.Egy sztár az nem szomorú ha épp tapsolnak meg jót mondanak róla. Lehet neki 20 évvel ezelőtt kellett volna ilyen tehetségkutatóban résztvenni, akkor még biztos megvolt a lelkesedés. De azért remélem valaki csinál vele lemezt, sokan hallgatnák! Meg nem mindegy ha az ember az álmát valóra tudja váltani vagy sem. Hát neki most tálcán nyujtották...de hogy él e vele....???Sokat segíthetne neki a család, ha akarna.
2010. dec. 11. 09:56
 4/16 anonim ***** válasza:

Jajj, tényleg kiesett?Dejóóóóóó!

Kökény Attila hajrá!

2010. dec. 11. 12:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Örülök!

Hajrá Reni

2010. dec. 11. 12:08
 6/16 anonim válasza:

Lol de ügye ti sem hiszitek el, hogy mindenki hirtelen elkezdett szavazni Attilára nyilván itt be lett kutyulva valami, hát akkora fölénnyel vezetett Melinda, hogy azt képtelenség behozni egy 10perc alatt, egyszerűen lehetetlen.

És amúgy sem hinném, hogy mindenki elpártolt hirtelen Melindától. Nyilván belekavartak, mert látták, hogy minden idióta rászavaz, és ő meg nem is akar itt lenni, ő nem akar nyerni, és egy ilyen nem is érdemli meg ne is nyerjen. így hát valahogy belekutyultak, mert különben ő lett volna az 1. Bár ez a Melinda is érdekes 3X indult a Megasztárban... ha nem szereti ha nézik és utálja magát akkor minek indul el 2X-a és 3X-a. ja és a végét is úgy odacsapták, hogy jó Attila nyert oké kiesik Melinda. gyors búcsú csá. nagyon összecsapták.

2010. dec. 11. 13:16
 7/16 anonim ***** válasza:

Végre, végre, végre. Mikor megtudtam elsikítottam magam örömömbe...

Erre várok... Régóta. Már Yvette helyett is neki kellett volna mennie...

2010. dec. 11. 14:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Először is még Kökény Attila nem nyert szóval még ne dicsérgesd h megérdemelte a győzelmet kedves kérdező. Másrészt már kiesett úgy hogy talán már nem kéne sértegetni meg minden félének elmondani. Eddig is épp eleget olvastam az ocsmány sértéseket, amiket néhány nem normális írogatott. Mert az tényleg beteges h vki ennyire rászálljon, h ilyesmiket írjon mintha ezzel bármire is menne. Ehelyett inkább szavaznia kellene nem hülyeségeket összehordania sztem. Tisztelet a kivételnek. Az persze rendben van h nem szeretheti mindenki, én sem szerettem bevallom őszintén, de nem viszem túlzásba. Ha vkit érdekelne, miket írogatnak, kommentekben az csak olvasgassa a megasztár honlapján lévő vidik alatt lévő komikat és rájön h néha erős túlzásokba esnek egyesek. Talán túlságosan is. Nem akarok senkit megbántani v ilyesmi csak már unom h mást sem lehet olvasni de komolyan. Még a Sebestyén Balázs is kifigurázta, amit nem rádióban kellett volna. És igen örülök h ő ment el mert így a két kedvencem maradt benne. De nem fogom sehova se írni h ez az állszent nőszemély stb végre kiesett meg ilyenek. Ne vedd magadra kérdező, csak már mindenhol ez van.
2010. dec. 11. 16:42
 9/16 anonim ***** válasza:

Örülök, de meglepődtem. Kökény rajongótáborának köszönhető.

Hajrá Reni!

2010. dec. 11. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Nagyon igazad van utolsó. én sem imádtam, de elvoltam mellette, és nem írtam mindenhova mocskolódásokat...ez már engem is kikészít hagyjátok már békén kiesett és akor örüljetek magatoknak!!!!

és még nem nyert attila! am a 2 kedvencem maradt bent reni és Ati de azért inkább hajrá reni

2010. dec. 11. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!