Mit szóltok hogy kiesett a Non Stop?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 22:42
3/21 anonim válasza:
Sajnálom, mert valami változatosságot hoztak az egyhangú produkciók közé, életet, spirituszt, humort. Bár a dalválasztások általában nem voltak szerencsések, nem dallamos slágereket adtak elő, de karakteres figurák voltak együtt és külön-külön is.
4/21 anonim válasza:
Épp kezdtem megszeretni. A múltkori produkciójuk tetszett elsőnek, a mai annyira nem, de a Nikolas nyomit nagyon utálom, neki kellett volna kiesni, annyir öntelt barom
5/21 anonim válasza:
Sajnálom őket, nagyon jók voltak az előadásaik. De arra számítottam, hogy Nicolast bent tartják. Róla nagyon sokan gondolják, hogy meg is nyerheti. Egyébként csodálkoztam, hogy nem Dorka esett ki. A múlt heti után erre számítottam volna.
6/21 anonim válasza:
Szerintem Király L. Norbinak kellett volna kiesnie...annyira hülye hangja van...nagyon nem odavaló...Pf
7/21 anonim válasza:
engem nem érdekel mert Nikolas faaan vagyok!(L):D
8/21 anonim válasza:
Ők voltak a kedvenceim. Nikolas számomra unalmas, és egysíkú. A Non Stop pedig pont az ellentétje: változatos, egyedi.
Egyébként én Dorkát vagy Vastag Tomit ejtettem volna ki. Bár van egy olyan érzésem, hogy az utóbbit sok nyáladzó tinilány még egy ideig bent fogja tartani...
9/21 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom, ők voltak az egyik kedvenceim (a msik meg Nikolas, szval...). Sztem eredetiek és ötletesek voltak, és nem ennek a két előadónak kellett volna kint állnia, voltak sokkal gyengébbek is (ifj. Vastag meg Dorka pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!