Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szóltok hogy kiesett a...

Mit szóltok hogy kiesett a Non Stop?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
Örülök neki(:
2010. nov. 14. 10:04
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Törvényszerű volt, hogy ők nem lehetnek benn non stop!
2010. nov. 14. 11:40
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Ők voltak a kedvenceim, nem akartam még egy uncsi énekest látni a dobogón, abból már van elég, erre most őket kiejtik... Nem tom, süket-e a zsűri, de egyre inkább úgy tűnik.
2010. nov. 14. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Szomorú vagyok, inkább Nikolas-t ejtettem volna ki. Dorkától és Norbitól is megszabadulnék már.
2010. nov. 14. 15:12
 15/21 anonim ***** válasza:
17%

Már nagyon itt volt az ideje! Hangjuk nincs sok,inkább show-t tudnak csinálni,de attól sem ájulok el,inkább csak vicces ahogy a sok nyomorék kornyikál egymás mellett.

Inkább a cirkuszba való az egész banda mit az X-faktorba.

Az is meglepő,hogy eddig eljutottak.

Látom írta itt valaki,hogy inkább Nikolasnak kellett volna kiesni.Ember,nyisd már ki a füled!!!Nagyon ritka az olyan tehetség mint amilyen Nikolas,és nemhogy neki kellett volna kiesni,még az is felháborító,hogy párbajoznia kellett.Simán leénekelte a színpadról a Non Stop-ot.A nagy Malek Miki meg leégett,hogy nem maradt csapata.

Úgyhogy örülök,hogy kiesett a Non Stop!

2010. nov. 14. 16:36
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
16:36 te meg a szemed nyisd ki, és fogd fel, h a kis házikedvenc nikolaszod nem jó, sőt k.va szar! Jobb lenne, ha felfognád. Nem is értem mit keres ilyen béna hanggal az x-factorba. Jah és h.lyeség, h malek hibája ez, mivel ha másik csapatot kapott volna, akkor tuti ő nyerne, mivel nem rajta múlik, ő mindent megtett a csapatokért, és ez is csoda, h egy csapat idáig eljutott a műsorban. A többi mentor ESZMÉLETLEN SZ.R ZENÉKET VÁLASZT a nyomiknak, erre példa a kisebbik vastag gyerek, ami olyan zenéket énekel, amiket fel se fog és még azt is hamisan énekli, elég unalmas már, h minden adásban hajszálpontosan ugyan olya zenéket énekel
2010. nov. 14. 18:51
 17/21 anonim ***** válasza:
21%

Hmmm...Tényleg?

Akkor miért Nikolas jutott tovább?

A Non stop-ra csak a Malek mondta h jusson tovább,hiszen ő a metoruk.A másik 3 zsűri tagnak van füle veled ellentétben.

Kérlek hallgasd meg Nikolastól a Crazy-t vagy a Purple rain-t.Istenien szól a hangja,a Non stop kezét lábát összetenné ha fele olyan jól tudna énekelni mint Nikolas.

És amúgy,azt mondtad,hogy a nem a Malek hibája,hogy nem maradt verzsenyzője,hanem a versenyzőijé.Ezzel be is vallottad,hogy a Non stop nem jó.Úgyhogy mielőtt leírsz valamit gondolkodj egy kicsit,mert egyik szavaddal csapod agyon a másikat.:D

Hajrá Nikolas!

2010. nov. 14. 19:18
 18/21 anonim ***** válasza:
67%
Én nem hallgatnám meg sem a Purple Raint, sem a Crazy-t, mert idegesít a hangja. A Non Stoptól viszont nagyon tetszett az amelyikben a mesék voltak összerakva, mert vicces volt és volt benne élet.
2010. nov. 15. 16:38
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
Ja, nekem is azt tetszett a legjobban, kár értük. 19:18, te meg mehetsz a francba a Nikolasoddal, értsd már meg, hogy uncsi, és rohadt egyhangúan énekel. Valószínű, hogy ha az autópályán mindenki szembe jön veled, nem ők a hülyék, hanem, te mész rossz irányba.
2010. nov. 16. 14:38
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

Hadd legyen már saját ízlése! Még jó hogy meg nem akarod szabni neki, hogy mit hallgasson. :S

Nicolasnak jó hangja van, sokféle zenéhez illik. Ettől függetlenül nem ő a kedvencem, de attól még jó énekes.

2010. nov. 16. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!