Ilyenkor már nincsenek vesztesek, hiszen nem azért esik ki valaki, mert rossz, hanem mert valakinek ki kell esni.
Nekem Yvett nem volt a kedvencem, nem mindig tetszett, ahogy énekelt, de tegnap megsirattam, nagyon aranyos volt, ahogy a búcsúdalt énekelte...:)
Ahogy a közelmúltban kiesetteket, őt is meg fogják keresni valamilyen szerződéssel szerintem.
2010. nov. 20. 10:31
2/11 anonim válasza:
Szerintem tegnap Szíj Melinda volt a leggyengébb. Pláne, hogy a New York nótát szétbakizta.
Persze már nem az aktuális teljesítményt nézik. Így hatan nyerhettek is volna már, vagyis már nyertek, mert mindegyiküknek lesz lemeze, van egy ilyen érzésem.
2010. nov. 20. 10:35
3/11 anonim válasza:
Rettenetes, nem is tudtam aludni tőle.
2010. nov. 20. 10:37
4/11 anonim válasza:
nagyon komolyn függőséget tud okozni egy tehetségkutató sorozatos megtekintése :O ahogy itt látom, engem nem érdekel :) L/18
2010. nov. 20. 11:31
5/11 anonim válasza:
Én örültem neki, nem bírtam őt, a hangja átlagos, Giorgio-é azért mégis csak kicsit egyedibb szerintem. Szíj MElinda már nem először a leggyengébb, de valahogy mégsem akar hátra kerülni. Érdekes.
2010. nov. 20. 13:27
6/11 anonim válasza:
Nekem tegnap Giorgio és Yvette produkciója tetszett a legjobban. Nem is értem hogy miért ők kapták a legkevesebbet no mind1.
2010. nov. 20. 14:53
7/11 anonim válasza:
Nekem ő volt a kedvencem.
Főleg a Sweet Child o mine c dallal.
Mindegy, emelt fővel távozott.
2010. nov. 20. 15:46
8/11 anonim válasza:
Én az elején nagyon utáltam, aztán egyre jobban megszerettem és pár hete a kedvenceim közé került, aztán pont tegnap döntöttem el a Bereczki-s duett után, hogy ő lesz a legkedvencebbem! Én Attilát ejtettem volna ki, mert nincs semmi különleges a hangjában, úgyértem például Caramelnek is ilyesmi a hangja! Meg Giorgiot és Renit sem igazán kedvelem! Úgyhogy nagyon szomorú voltam, de a búcsúdalban nagyon szépen énekelt, gyönyörű a hangja!
2010. nov. 20. 18:26
9/11 anonim válasza:
Sajnáltam, de most már nem nagyon vannak rosszak. Én Szíj Melindát tettem volna ki. Egyáltalán nem tetszik és nincs is Megasztáros "alkata". Ha meg is nyeri nem fogja sokra vinni, mert nem illik a személyiségéhez.
2010. nov. 20. 18:53
10/11 anonim válasza:
Egyetértek a 18:53-assal. De akkor mivel manipulálja a nagyközönséget ez a nő? Én egyszerűen nem értem... Csak benntartják.
Az viszont fáj, hogy szegény Giorgio-nak mindig olyan kevés szavazata van, pedig messze a legjobb énekes a mezőnyben szerintem (jelenleg). Csak azért, mert nem szép fiú?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!