Ki az, aki Szíj Melindára szavaz?
Ígyvan kedves utolsó!
NEM SZABAD HAGYNI HOGY ATTILA NYERJE! AZ OLYAN EMBER NE NYERJE MEG AKI ÍGY SZEREZ SZAVAZATOKAT! NAGYON SAJNÁLOM MELINDÁT HOGY KIESETT DE AZ ÉV HANGJÁT RENIEK KELL MEGNYERNIE!!!!!
Nem kötelező jelentkezni a megasztárba. Ha ekkora teher volt szegénykének, miért nem lépett ki? Az pedig benne volt a pakliban, hogy bármikor kiesik. Sokkal de sokkal tehetségesebbek is benne voltak az utolsó 12-ben, akik simán állhattak volna Melinda helyére és 100szor jobban megbecsülték volna azt, hogy idáig eljutnak.
Mellesleg tényleg megérdemelte volna egy olyan ember, aki az egészet szenvedésnek fogta fel, nem örült a továbbjutásnak (legalábbis mindegy volt neki), nincs ritmusérzéke, színpadi megjelenése és csak hisztériázni, dacoskodni tud...
Neki volt a legkevesebb esélye végre ki ejtetették.
Most már essen ki a Kökény Attila.
Én is elgondolkodtam azon, hogy lehetséges a csalás...de aztán mégsem. Hogy miért? Mert így hatalmas szavazókörtől esett el a TV2 és ezt nem engedhette meg volna magának. Emlékezzünk a mega4-re: Dávid végigment, szavaztak rá rengetegen és mégis véletlenül király nyerte meg.
Szóval sztem itt most nem volt csalás. Amúgy meg nem lehetetlen 30%-ról fölmenni 40 fölé.
a melinda korúak szavaznak melindára...
este mamáméknál néztük a megasztárt..a papám végig őt dicsérte és hogy biztos bunda volt!:)...
vééégre kieset...már mindegy ki nyeri a megát,mert reni az év női hangja attila az év férfi hangja!már tényleg "csak" a legjobb hangért megy a verseny..
én személy szerint felháborítónak találtam melinda hiszijeit,mondta a papám,hogy ne nézzek a tv-re ugy hallgassam melindát,hogyjem el hogy úgy jóó..hát esköszöm elfordultam a tv-től és úgy se volt jó :DDD
nem volt muszáj vállalnia "szerencsétlen" nőnek a megasztárt..ő vállalta..ki akart lépni..mért nem tette?: O
A Melinda korú ÉRTELMISÉGIEK szavaznak Melindára,és ez itt a lényeg,akiknek még jelent valamit a kultúrzene.
Kökényre a cigók,meg a mulatós zene hívei,meg akik jókora ízlésficamban szenvednek,és azt hiszik h Máté Péter aki mellesleg a legnagyobb MAGYAR (nem cigány!!)énekművész volt,egy stílust képvisel Márióval.
Renátára meg kb. 12-25 éves könnyű kis lánykák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!