Én undorodok a Való Világtól. Hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Természetesen a műsorra gondolok. (Na mondjuk az élet se sokkal jobb). Nahde az a lényeg hogy ez a sok ribanc meg a többi... 18 éves vagyok, normális sexuális élettel, de ez egyszerűen undorító...mit gondoltok?2010. dec. 10. 17:28
1/18 anonim válasza:
nem néztem 1 másodpercet sem.
így nemalakult ki undor.
:)
3/18 anonim válasza:
Nekem is megvan a véleményem a masani való világosokról.(mondjuk a multkoriak sem voltak különbek)
Én tegnap akadtam ki amikor a bomba nők közül aki beköltözött bevitt két vibrátort és úgy mutogatta mindenkinek mindha valami nagy dicsőség lenne...:S
Szerintem mindenki kétszínű bent a Villában és erkölcsileg egy nulla.
4/18 anonim válasza:
azt gondolom, hogy LÁJKOLOM az álláspontod (így szépen, magyarosan).
5/18 anonim válasza:
Hö? Megint van VV? Nem unják még?
6/18 A kérdező kommentje:
Sztem szörnyű
2010. dec. 10. 17:41
7/18 anonim válasza:
Osztom a véleményedet. Én nem a Villalakókkal nem vagyok kibékülve (illetve velük sem), de én leginkább a műsorvezetőt nem csípem. Aki nem tudná Stohl András vezeti.
8/18 anonim válasza:
Én nem undorodom, sőt nézem is.
Biztos egy buta tyúk vagyok:)
9/18 anonim válasza:
Kedves utolsó,így igaz!Elárulok egy titkot,aki még nem tudná,hogy "fizetett szinészek vannak bent",a feketehaju csaj nevét nem írom,(p*rnózik),a szomszédom.Állandóan hív a blikk,meg a tv hogy adjak információt róla,és ők is mondták hogy mindenki kap egy papirt minden nap be van osztva,ki kivel veszekedjen,k*rválkodjon,és még mit csináljanak.Szóval,tényleg h*lye aki ilyet néz,inkább menj színházba,legalább művelődsz is!
10/18 A kérdező kommentje:
18:48
Már ezis?:O Nah ez új megvilágításba helyezi a dolgokat :)
2010. dec. 11. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!