Van egy színész, aki nagyon ronda, undorodok tőle, de mégis érzek vmi. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 15:29
1/14 anonim válasza:
Nem lehet az, hogy nem szimpatikus, de mégis a szerepeit jól játssza és azért érzel valamit iránta?
2/14 A kérdező kommentje:
Fúj de ahányszor megláttam mindig automatán kimondtam,hogy milyen undorító,meg undorító szerepet is játszik...nagyon ronda..nem értem..:S
2009. dec. 7. 15:49
3/14 anonim válasza:
Lehet h van egy tulajdonsága ami legbelül szimpatikusnak tartasz. ( Lehet h tényleg csak 1 !!!!!! tulajdonság)
4/14 anonim válasza:
Mellesleg ha nem titok , ki az a színész?
5/14 anonim válasza:
Talán neked nem a jóképűség a fontos hanem a kisugárzás, vagylehet, hogy valamelyik szerepe nagyon mély benyomást keltett...:)
6/14 A kérdező kommentje:
...:S:S végülis megnéztem,hogy hogy hívják,és beütöttem google-ba.És hát azok a képek már jobbak,mint a filmbeli hosszú hajjal.De én ezt nem értem!Nagyon rondának tartom...és lécci ezért ne cikizzetek ki...:S én is nagyon meg vagyok lepődve magamon,és csalódtam magamban...google--> Ike Barinholtz... mondjuk a zöld hátterű képen nem olyan rossz,de azon,ahol lovagot játszik...borzalmas...
2009. dec. 7. 21:06
7/14 anonim válasza:
Erre talán az a legmegfelelöbb hogy olyan csunya hogy az már szép:)
9/14 A kérdező kommentje:
öö..dehogynem!!pontosan ő az!!szívem szerelme!!!:D:D:D Majd' bizztos...::DD az előző válaszomban leírtam...
2009. dec. 9. 22:24
10/14 anonim válasza:
a 3 jonás az vagy jason earles ugye????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!