Nem hánytok ettől az új való világtól?
A mai "törtetők" versenye inkább az "agyatlan, ostoba libák" nevet kellett volna, hogy viselje. Már eleve az is milyen, hogy lehet egy nőt ilyennel illetni, hogy törtető, de az is hülye, amelyik hagyja magát, és egy ribanc társaságért az életét, méltóságát eladja.
A díszes társaság:
-az egyik nőutánzat ott nyüszít, hogy az egész ÉLETE erre épült (szánalom tetőfoka)
-a másik vinnyog, hogy feladta a munkahelyeit, csak hogy sajnálják, majd 1 értelmes mondatot se tud összehozni, visítozik ész nélkül
-a harmadik egy műszakítást játszik el, mert ahogy bekerül, rögtön rohan a párjához és megcsókolja
-Benkő travinak öltözve
-Tóth Gabi ri.bancnak öltözve (pedig a hangja előtt le a kalappal)
-Győzike nagyóvodásnak öltözve
-plusz bent van még egy alkoholista
És ez még csak a kezdet. Holnap jön egy emós, meg két másik "kemény gyerek".
Ritka hulladék társaság gyűlt össze. Komolyan mondom, hogy visszasírom Majkát, mert ezekhez képest még ő is normális bizonyos keretek közt. De ezeknek értelmük sincs, csak vannak bele a (való) világba, isznak, tivornyáznak, hőbörögnek, okoskodnak, rámenősködnek, erőszakosak, mintha egy nyilvános ház lecsúszott vendégeit és vendégfogadóit látnánk (magyarul k.vák és kuncsaftok). Ennél azért még Ágicáék is szelídebbek voltak.
Főműsoridőben. És ezek kapják a nagy pénzt, a nyereményt, a mindent, hát megéri nekik úgy megalázni magukat, hogy sose legyen többet becsületük a normál emberek közt. Balázs is nyíltan osztotta a lányokat, és a szerencsétlenek azt se fogták fel, hogy mekkora szégyen ez rájuk nézve. Mondjuk kapásból látszott, hogy nem tartja őket semmire, és igen! Ilyenek a férfiak, az ilyen nőkbe a sáros cipőjüket se törlik, és meg is értem őket maximálisan. Nem kell beléjük rúgni, de a nőiségüket vesztették el a mai napon.
Ti hogy látjátok?
De, hányok tőle...
És hányok az egész Retekklubtól, meg a mocsok celebjeiktől is! (Pákó, Győzike, Bejjja asszony, Benkő, Molnár Anikó, Majka meg a többi Kanális-töltelék)...
Főleg akkor hányok, amikor meglátom Stohlt, aki egy kokainozó, részeges, ittasan karambolozó, cserbenhagyó közönséges vásári ripacs!...
És hányok Lilukától is, aki egy hisztiző, sipitozó kis IQ nulla...
Nos, ezért aztán nem is nézem ezt a Kanálist, van még ezen kívül 68 TV-csatorna amit nézhetek. :-DDD
Kapcsolj át egy másik csatornára, mindjárt jobban fogod érezni magad!
Ha most nem lennék fáradt olyan hosszú véleményt tudnék most írni ide erröl a röhej müsorról..
De inkább csak annyit mondok, hogy végig reménykedtem, hogy az a ribi aki feladta mindkét állását nem fog bejutni, hogy legalább elszúrja az életét ha ilyen nyomorék volt ... :)
16/L
Csak az első adásban néztem bele, de az is elég volt, hogy lássam: igen, van lejjebb, még egy ilyen valóságshow esetében is.
Gusztustalan, és szánalmas az egész!
Én sosem értettem ezeket a valóság showkat. Egyet sem néztem. Szánalmas, nevetséges és kb szégyellem miattuk, h ebben az országban élek. Azt, h miért indították újra ezt a trágyát egyáltalán nem értem. Azt mondták felmérést csináltak és van rá igény. Milyen igény????? 10-13 évesektől v mi? Remélem akkorát buknak bele ebbe az egészbe mint ide Lacháza! Felháborító, h mutogatják ezeket az őrülteket mint a cirkuszi majmokat és ezek a szemetek még el is vállalják és nem ég a pofájuk lefele!
Egyébként a kérdező is érdekes... szidja az egészet, plafonon van tőle, de azért nézi... és sajnos ettől fog felmenni a nézettség, mert a sok gyökér élvezi, h puffoghat a tv előtt és rácsodálkozhat, h az ország nagy részét ilyen szemetek lakják be. Hát csak gratulálni tudok!
Ughh... emlékszem már harmadikba a kis pláza pcsák meg a divatmajom társaság csak erről dumált...
és arra egyáltalán gondoltak, hogy ezt a szart csak a beépített embereik nézik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!