Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szomorúak vagytok, hogy...

Szomorúak vagytok, hogy megváltunk a Való Világtól?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 10:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
31%
eeeeegen
2011. máj. 10. 10:59
 2/29 napietus ***** válasza:
62%
én mondjuk nem éltem vele együtt :P évek óta csak a showder klubot nézem az rtl-en. annak örülnék, ha legalább most, hogy vége, nem tolná a startlap folyton az arcomba...
2011. máj. 10. 11:03
 3/29 anonim válasza:
52%
Majdnem pezsgőt bontottam, úgy örültem neki, hogy végre vége, és talán adni fognak valami normális műsort is!
2011. máj. 10. 11:04
 4/29 anonim ***** válasza:
56%
Hurrááá legalább nem fogom ezt a szennyet látni kiplakátolva az üzenöfalamon!!!! És legalább találnak más elfoglaltságot a kedves ismeröseim. Vééégreeeee van Isten!!!:D
2011. máj. 10. 11:05
 5/29 anonim ***** válasza:
67%
Persze, mindjárt elsírom magam, hogy véget ért egy olyan műsor, amit nem is néztem :D
2011. máj. 10. 11:06
 6/29 anonim ***** válasza:
47%
én sajnálom, mert tavaly vizsgaidőszakban azzal kapcsoltam ki az agyam esténként hogy ilyen sz.art néztem:D úgyhogy a mostaniban hiányozni fog:D
2011. máj. 10. 11:06
 7/29 anonim ***** válasza:
69%

Persze, már gumicsónak kell, mert örökké zokogok és a könnyeim elárasztottak mindent.

Nanemá!

Én nem is néztem, és nem érdekel az egész. Szerencsére nem csak az errtéellklubb az egyetlen tv csatorna, úgyhogy amikor ilyen förmedvények mennek, akkor mást nézek. Sőt, az rtl-t is csak akkor nézem, ha olyan film megy rajta, ami érdekel.

2011. máj. 10. 11:08
 8/29 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként érdekes dolog ez. Én néztem végig, de csak annyit láttam, amennyi a tv-ben volt, újságot nem olvasok, neten nem néztem.

Viszont a haverok facebook-on kiírták, hogy nem nézik, de szinte naponta linkelték a videókat, mindenkit névről ismerve. Többet tudtak róluk, mint én. Na, ezt magyarázza meg valaki.

2011. máj. 10. 11:12
 9/29 anonim ***** válasza:
0%

Az vigasztal, hogy mindannyian nyertesei vagyunk ennek a örökreszóló élménynek!

Csak még nem érezzük:S

2011. máj. 10. 11:13
 10/29 anonim ***** válasza:
91%
Igen: azért mert ismét kitermeltünk egy rakás értéktelen hulladék celebet, akikről évekig csámcvsog a média, és jönnek a ráadásműsorok, amik még rosszabbak, mint a VV (pedig az nagy szó!) Itt van máris az Alekosz szopóskurv@t keres című borzalom. De ahol tehénsza@r van, ott légy is.
2011. máj. 10. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!