Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szomorúak vagytok, hogy...

Szomorúak vagytok, hogy megváltunk a Való Világtól?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 10:58
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
80%
nah hála ennek a kretén müsornak egy újabb léhütő f@szkalappal bövült társadalmunk VALÓszínüleg sose tudja meg miaz ,hogy munka de VALÓszinüleg jövőre is folytatják ezt a sz@rt így lesz megint egy öntelt agyon borotvált és szolizott f@szkalap aki teljesen odáig lesz magával hogy "de jó leégettem magam egy egész világ elött és mivel én voltam a tuti égő így én nyertem".
2011. máj. 10. 11:37
 22/29 anonim ***** válasza:
72%
jó ez a kérdés,és jók a válaszok is,a legtöbbjével teljesen egyetértek.Ha tehetem mást nézek,vagy netezek,az infók csak a családtól jöttek.Anno én is belenéztem ebbe a műsorba,amikor elkezdődött,VV 1 -be,Big Brotherbe,nem az én műsorom,nem az én világom,mindig nagyon aljának tartottam,azokat is,akik bent vannak és akik sztárrá lettek..Ez a széria annyiból volt jobb,hogy nem volt egész estés,a régiek azok voltak,kb. 11 kor kezdődött utána egy film,most meg azért lezavarták nem tudom pontosan 8 -ig(?).A sajnálatos az,hogy nem vigasztal,hogy ezután adnak valami jobbat helyette ebben a műsoridőben,mivel tudom,hogy beraknak majd vmi ugyanolyan szennyet helyette.Az Alekosz feleséget keres nem tudom h minden nap lesz e?
2011. máj. 10. 12:18
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Én nem néztem valami sokat, nagyjából képben voltam mindig a párbajokat azt néztem, izgi volt egynémelyik, kicsit fura lesz hogy nem lesz vv már megszoktam:)
2011. máj. 10. 14:01
 24/29 anonim ***** válasza:
Majd közkívánatra elindítják a következőt! Persze ilyen embereket nehéz lesz nekik újra felkutatni, de nem reménytelen. Nyilvánvaló, hogy ez történt. Ha szeretitek, hogy megvezetnek benneteket, hogy keressenek rajtunk, arra jó ez a műsor is.
2011. máj. 10. 14:13
 25/29 anonim ***** válasza:
33%

"Persze ilyen embereket nehéz lesz nekik újra felkutatni, de nem reménytelen. "

Mi lenne ebben nehéz?

Hülyék mindig is voltak. Hülyék mindig is vannak. Hülyék mindig is lesznek.

(már csak Robika kellene, a legkisebb felsőzsolcai unoka)

2011. máj. 10. 14:54
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Az elején szerettem, de a végen elég unalmas volt.

De most lesz a feleséges az biztos jó lesz :)

2011. máj. 10. 15:55
 27/29 kokakólalájt ***** válasza:
Tök fura érzés az biztos.
2011. máj. 10. 16:05
 28/29 anonim ***** válasza:
27%
na végre!! kezdtem azt hinni csak én néztem.
2011. máj. 10. 16:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Hát én áldom a szerencsét ,hogy még egyetlen szériát se láttam soha egy részből 1 percén többet se:Dnyugalom nem kell irigynek lenni mert ilyen szerencsés vagyok:Dna szóval mikor megtudtam ,hogy vége azonnal beszgőtbontottam és buliztam hajnalig:D
2011. júl. 8. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!