Sőt, még boldogabb leszek, ha ez az alekosz is eltakarodik végre a képernyőről!
Nem unod még ezt a válásozást? Mert én már igen!
2011. máj. 10. 11:19
12/29 anonim válasza:
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:05
a te ismerőseid is kiírogatták,hogy hajrá Éva,vagy hajrá Alekosz? Már a hajamat téptem tőle :D
2011. máj. 10. 11:21
13/29 anonim válasza:
Még szerencse, hogy a Discovery-n az Állítólag ment hétköznap este 7-kor mindig, így volt normális műsor is.
2011. máj. 10. 11:22
14/29 anonim válasza:
én inkább a Comedy Central-t nézem ezek helyett a baromságok helyett.most meg Alekosznak keresnek nőt,hihetetlen.biztos belenézek röhögni egy sortde érdekes h ez kell a népnek.
2011. máj. 10. 11:23
15/29 anonim válasza:
11:08 vagyok. Én VALÓBAN nem néztem és valóban nem is tudok az egészről semmit. Én még sok évvel ezelőtt belenéztem a legelsőbe, azt hiszem abban volt a fingós "Oki" meg valami Éva, aki nyomorától azóta is zeng a média, de ennyi. Én a legelső évad elején, néhány adás után rájöttem, hogy ez nem az én világom, úgyhogy szándékoltan kerülöm. Sajnálnám rá pazarolni az időt és az energiát.
2011. máj. 10. 11:24
16/29 anonim válasza:
"Még szerencse, hogy a Discovery-n az Állítólag ment hétköznap este 7-kor mindig, így volt normális műsor is."
Ha megengeded, hogy rákontrázzak a sznobizmusra: néztem a ValóVilágot, mert ezeket a MythBusters részeket már régebben láttam eredeti nyelven.
Na, most ki a menőbb?
2011. máj. 10. 11:25
17/29 anonim válasza:
11:24 szóról szóra úgy vagyok, mint te! A mostani VV-szereplők nevét tudom, mert a nagymamám szakadatlanul erről beszél, most meg az Alekos-nak vmi műsoráról, de amúgy... valahogy nem üti meg nálam a szintet, pedig nézek értelmetlen dolgokat, de ez már inkább a vérlázítóan igénytelen és hüly.e kategória.
2011. máj. 10. 11:26
18/29 anonim válasza:
Ez a műsor amúgy tényleg szórakoztató volt? mert én többet röhögök egy 20 perces rém rendes család részen, mint az egész fél éves vv szérián együttvéve.
2011. máj. 10. 11:26
19/29 anonim válasza:
11:08
Innen is látszik,hogy nem nézted.Az Oki stimmel,de a szerencsétlen depis Éva a Big Brotherben volt.Nem nézem ezeket ,ennyit tudok belőle :)
2011. máj. 10. 11:32
20/29 napietus válasza:
ja, az elsőbe még én is belenéztem, mert újdonság volt még ez, és kíváncsi voltam, milyen. de unalmas volt, mindig elaludtam rajta, úgyhogy a többit már meg sem néztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!