Mit szerettek a Viva Tv-ben?
Nem értem mért szeretik ezt az adót annyian, hiszen tájékozatlanok, és a műsorvezetőktől sem vagyok elájulva!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ha szeretitek ezt az adót, mit szerettek benne?
Hát igen.Régen még én is szerettem de ez a Songya Bob-os mese meg az I Carly meg az a kábetűs szär..eléggé fárasztó.Adát nem bírom,Bent sem,Zola még elmegy..
A Cometet szeretem mer jó.
Ja és ebből a folytonos Dzsásztín Bíbör szajkózásból már kurväva elegem van..:S Egyfolytában Őt jáccák,avval nem fogalakoznak hogy nem csak 12-13évesek nézik a Vivát.
Nézzetek MTV-t!Ott legalább nem fél éves számokat jáccanak be újnak.
Igen állandóan csak Justin Bieber.Én nem szeretem a kissrácot,van aki igen,ezért nem fikázom ki.Tiszteletbe tartom mások zenei ízlését,mert nem szeretheti mindenki ugyanazt!!!De mostmár egy kicsit sok belőle,a Viván,ha megy az interaktív állandóan justin bieberről van szó,írogatják ki az sms csíkra:"imádlak justin" a top 5-be mindig ő az első és egy nap 20x lejátszák ugyanazt a számát!!!
Mindig azt játszák a viván,ami éppen menő a tinik körében.
Nemrég állandóan a Tokio Hotel folyt a csapból meg a no thanks,aztán Jonas Brothers,akkor SP most meg Justin Bieber.5-6 évvel ezelőtt sokkal jobb volt a csatorna.
ma 14:21- Igazad van! És Adammel kapcsolatban csak annyit hogy azt hiszem nem én vagyok egyedül az aki észreveszi, hogy rajta különösen sokszor gúnyolódnak, és értelmetlen pletykákat terjesztenek róla! De ugyanez a helyzet a tinimagazinokkal is, hiszen ők is ugyanezt csinálják. Ráadásul pont egy tehetséggel!
ma 16:08- Hát persze... Justint nem oltogatják és röhögnek rajta hiszen nekik ő a tehetség és a hihetetlenül szuper kisgyerek...sosem fogom megérteni mit lehet szeretni ezen a kisgyereken de úgysem fog sokáig fent maradni!
MTV-m sajnos nincs:(
hát csak hogy tudd(játok) nem erőltetettek a műsorvezetők!
én mindig nevetek rajtuk adát énsem bírom de a zola meg a ben -t nagyon is!! mert én már azon nevetek ahogyan ők nevetnek!
és igen tudom hogy az interaktív 2 órás.....de ott csupa hasznos dologról beszélnek .........én azon is szoktam nevetni!
meg megy egy csomós zenés műsor rajta mint pl. a top10 abba is csak zene megy meg a vivahoroszkóp! abba is szól a zene közben még horoszkópot is lehet olvasni! a megállót szinte minden nap nézem mert abba is van duma amit jót nevetek aztán még zene is!
és énis utálom justin biebert! és ha az szól elkapcsolok hát istenem ha nem szereted minek hallgatod? -.-
ez a véleményem..........lehet lepontozni-.-"
ajjj utálom a vivát! A zenéket, a műsorokat, a műsorvezetőket, mindent. Még Ben úgy aranyos volt, de most még ő is elment, ment a helyére valami ronda diszlexiás csaj. Régen - még úgy 5 éve is nagyjából - szerettem. És valóban, nem hittem volna, hogy egyszer elmondom, de ha fikarcnyit is érdekelne a csatorna, biz' Isten visszasírnám Kristófot. Kisó is jó volt.
De a legjobb még az az időszak vlt, amikor ott volt Timó meg Olivér. Sokkal színesebb volt a paletta.
Most az egész egy ilyen rózsaszín nyálgömbb
ma 20:27- Kiscsillag mért vagy ideges? Számomra igen is erőltetettek a műsorvezetők, ha más a véleményed értelmesen is le lehet írni!
Itt nem arról van szó hogy nem zene megy rajt, hanem arról hogy milyen zene! A műsorok színvonala, a tájékozatlanságuk egyszerűen fájdalmas!
És drágaság egy szóval sem említettem olyasmit hogy hallgatom Justin Biebert vagy akárki mást akit nem kedvelek! Csupán a véleményetekre voltam kíváncsi, hogy mit szerettek az egészben, de látom neked nem sikerült felfognod a kérdés lényegét, de azt megmutattad,hogy véleményt nyilvánítani nem tudsz! Nem értem minek húzod fel magad, én sem tettem csak azért mert neked más a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!