Mit szerettek a Viva Tv-ben?
Nem értem mért szeretik ezt az adót annyian, hiszen tájékozatlanok, és a műsorvezetőktől sem vagyok elájulva!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ha szeretitek ezt az adót, mit szerettek benne?
Én már semmit.
Mit szerettem?
Steiner Kristófot. Ő jó műsorvezető volt... De a mostaniak... Meg úgy mostanában az egész csatorna... Kezdve a zenékkel. Régen legalább ha éjszaka is, de játszottak keményebb zenét...
Én szoktam nézni a vivát,de nem olyan már mint régen!!!
Sokkal jobb zenék voltak,most meg játszanak már minden sz*rt!!!A műsorvezetőket meg abszolút nem birom!Én speciel csak azért nézem mert ez az egy zenecsatorna megy most a tv-ben nálunk!!!:(Külföldön sokkal jobb a viva tv,nálunk meg tök gagyi lett mostanság!hmm...nem tudom miért!!!Nem mindig ugyanazokat a zenéket hallgatják az emberek!!!Az a céljuk,hogy minnél trendibb legyen a csatorna,ezért változott ennyit!!!Én a Stáb a balatonon-t utálom benne a playboy villa lányait,Kardashian meg a többi ilyen hülye műsort!!!Csak akkor nézem,ha zene megy rajta,de ez is ritka már!Délután ilyen sponge bob-ot adnak meg nickelodeon és hasonlók.Ki kiváncsi arra?Éjjel,ami megy műsor arra ki írják hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott de semmi olyan nincsen benne szóval...A Viva Cometektől meg kiborulok!!!nagyon gagyi ez az egész magyar média!!!
3 szar zene...? hmm. viva. éjszaka, ha odakapcsolok gépezés közben, 1 óra alatt 3x hallom ugyanazt a justin bieber számot.. nanekem ez nemkell.
A műsprvezetők viccesek? Erőltetett.
Kristóf. ő vicces volt, és az ő műsorai miatt kezdtem el nézni a vivát.
Utána még volt Kisó.. mikor őt is kirakták, már nemigazán...
Még Zolát bírtam egy időben... De Ben és Ada nekem sok volt, így keveset néztem. Most meg... jött az az új csaj. Sohatöbbet Viva, majd ha visszajön Kristóf...
tegnap 19:21 Igen tudom ki Barbee...hát nem mondanám tehetségnek de kinek mi..:)
tegnap 19:35 A műsorvezetők viccesek? Mi vicces azon hogy odaáll Ada és oltogatja a chateseket csak mert ő nem ért egyet valamivel? Zola még elmegy, na de Ada...
"és a zenék közt egy nap ha hallok mondjuk 3 xar számot!" Ez attól függ kinek milyen a zenei ízlése... én például utálom Sp-t, Justin Biebert, Brasch Bencét és társait.. tudtommal főként ők vannak nyomatva ezen az adón:)
És ne mond már hogy egy zenei csatornán több mesének kell menni mint zenének? Természetesen nem oltani akarlak hiszen leírtad a véleményed és ezt köszönöm:)
Egyébként én úgy gondolom nagyon tájékozatlanok, hiszen "100 éves" klipeket nyomatnak friss klip néven:)
És látom többen írtátok Kristófot... hát igen ő legalább valamire való műsorvezető volt!
Tök igazatok van.A Viva már csak egy szánalomhegy,ahogy az általa nyomatott magyar sztárocskák is.
Ha valaki viccesnek találja pl Ada bunkózását,annak érdekes a humorérzéke.:)
De a fő probléma az,hogy egyszerűen fájdalmasan tájékozatlanok. A friss klip náluk rendszerint 4 hónapos. De persze ez változó ,mert Justin és SP klipjeit azonnal megosztják velünk,és van olyan előadó akire valóban kiváncsiak lennénk,de soha nem játszák le a klipjüket.:)
Szóval én még néha belenézek hogy mit nyomatnak éppen. Ja meg ugye a sok hazugság amit összehordanak. Kicsit sem gáz,hogy a Bravo magazin híreit osztják meg. Meg ha beszélnek egy zenészről legalább utánanézhetnének az illetőnek és akkor nem közölnék lelkesen hogy Adam Lambert az X-Factor győztese,pl... Szóval szánalmasnak találom az egész csatornát,úgy ahogy van,a sztárjaival,a műsorvezetőivel. De nem sokáig kell elviselnünk,mert rohamosan csúszik lefele,és szerintem hamarosan megszűnik a csatorna,hacsak nem eszközölnek valamilyen radikális változtatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!