Mit szóltok hozzá, hogy már megint Nikolasnak kellett párbajoznia? Mi lehet ennek az oka?
Nicolas ügyes, csak sajnos nagyon egyhangú, eddig egyszer sem okozott meglepetést, nem változott semmit az első válogató óta, és a dalokat is szinte mindig ugyanúgy adja elő.
A Yesterday "meggyalázása" meg pláne megmutatta ezt.
De abban is van igazság, hogy javarészt szimpátia alapján mennek a szavazatok. És ebben szintén nem áll az élen Nicolas.
Nekem Nikolas a legelső pillanat óta nem szimpatikus, és a műsorban sem sikerült egyetlen dalával sem hatást gyakorolnia rám.. De azon nagyon meglepődtem, hogy kiesett. Azt látom magam körül, őt mindenki elismeri, (én is elismerem, hogy van hangja), és a többség igazi, karakteres jó pasinak tartja.. és mégis nagyon rosszul áll a szénája.
Katit sem szerettem különösebben, nem értettem egyet a beválogatásával, de neki sikerült meggyőznie arról, hogy ott a helye. Sajnálom, hogy kiesett..
Vastag Tomi az első válogatáson nagyon meglepett, tényleg tetszett, és komoly esélyesnek láttam a versenyben. Azóta azonban nem találja a stílusát, a hangját, és olyan faarccal képes előadni még a legszebb számot is, hogy szálka megy a szemembe. Neki kellett volna mennie..
Csabával szimpatizálok, Veca.. hát, szépen énekel, Norbi meg.. hiába mondjátok, hogy nincs hangja, engem tökéletesen kárpótol a stílusával.. A hangszál is egy hangszer, csak mindenki másképp szólaltatja meg.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
Én nagyon sajnáltam,nekem tetszik a hangja,
ő már most így is nyertes,olyan jövőt jósolok neki,mint Caramelé!
Esküszöm nem értem,hogy az én izlésemmel van baj vagy mI???Mindenhol mindenki azt mondja,hogy a sok tinilány küldi a szavazatot a Tomira,de!!mit néznek ki belőle???Valaki magyarázza már meg könyörgöm.
Számomra ugyanolyan csúnya,sőt még csúnyább mint Norbi.Norbinak a stílusában van valami legalább,ami kompenzálja a rútságát.Meg ő valahogy aranyos is,bár nem vagyok a rajongója.
Amúgy én pont azt szeretem Nikolasba,hogy mindent olyan nikolasosan énekel.Olyan nyugtató a hangja,órákig tudnám hallgatni,bármit is énekel.
Én a magam részéről szintén nem tartom helyesnek Tomit, de egyáltalán nem csúnya, és szimpatikus személyiség, szóval sokakat valószínűleg ez fog meg.
Nekem mindegy is, mert a hangját szeretem elsősorban, ami szerintem fantasztikus (csak sajnos az utóbbi időben nem engedi ki annyira, mint amennyire tudná).
Norbi húzzon már haza a fenébe!
Egyébként nem tudom. Pedig én nagyon szeretem, még szavaztam is rá. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!