Ki utalja Justin Bieber-t?
Figyelt kérdés
A lanyok a sulimban egyfolytaban rola beszelnek.(hulye kis tinip*csak)Azt hiszik,hogy ez a gyerek valami nagyszam.Nem azert mondom,mintha azt szeretnem,hogy a lanyok engem kedveljenek,hanem ez mar egyszeruen idegesito.2010. nov. 20. 17:49
1/9 anonim válasza:
Ezeket a kis tinisztár vakarcsokat úgyis lehúzzák a klotyón, persze csak azután miután jól meggazdagodtak belőlük, mondjuk amíg "sztárok" addig annyi tinisunát vághatnak gerincre amennyit nem sajnálnak. És olyan is akad akinek sikerül, és sztárrá válik, de ez a ritkább...
2/9 anonim válasza:
justin bieber szerintem csak kezdőleges sztár..hát most jött még csak ki de már többen nézik mint michael jackson + usher + timberlake összeadva nézettségét, szerintem hamar lefognak róla állni..:D bár kitudja.. mai világba..
5/9 anonim válasza:
Hát nem homo :@ és azért buzyzza le mindenki mert a hülye kö*csög ge**cik féltékenyek h ő vitte valamire és h helyesebb az átlagnál! Ennyiii cicáim! nah pacsíí(12 lány meglátása szerint)
6/9 anonim válasza:
én. egyébként előző: nem azért nem szeretem mert irigykedek rá. tudom mik azok az emberi értékek, nincs miért irigynek lenni rá. hangja nincs, vinnyog mint egy tengerimalac,és a korához képest kapásból fiatalabbnak 3-4 évvel. 100 emberből 40-nrk jobb hangja van nála. egyébként pár év múlva kinövöd te i ezt a nyálgépet és majd rájössz mit jelent a tehetség
7/9 anonim válasza:
Nos,egyetlen szóval lehet jellemezni: szánalmas.
Nem tudom sajnos,a 10-13 éves lányok miért vannak oda érte,egy 14 éves ismerősömnek mélyebb még az énekhangja is mint ezé a kis úgymond tinisztáré.mielőtt még lerohannátok azzal,kedves justin rajongók,hogy én biztos fiú vagyok,meg féltékeny ja meg hogy én vagyok a szánalmas,légyszíves gondolkodjatok el előbb azon,hogy miért is bálványozzátok ezt az orbitális nagy senkit.
Köszi.Ja és lány voltam.
8/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=v6Anm71sVJ4
Amit ez a csaj csinál az már tényleg durva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!