Ki miért utálja Justin Biebert?
Mert tehetségtelen, megcsinált, mesterségesen felfuttatott sztárocska és nem művész.
Amúgy meg nyálas, anyuka kedvence kiskölyök.
Én személy szerint jobban utálom azokat,akiknek annyira nincs életük,hogy van idejük FOLYAMATOSAN azzal a sztárral foglalkozni ,akit nem kedvelnek. :D
Justin lerágott csont: valóban tehetségtelen, valóban kiskölyök még, valóban nem érdemli meg a sikert.
DE próbáljátok már ki ,milyen jó érzés az ,mikor van egy KEDVENCED, és azzal tudsz foglalkozni. Kellemesebb időtöltés,mint utálkozni. :)
18/L
aki azt mondja hogy utálja, azokat sajnálom..
ha nem szereted, ezért, vagy ezért, akkor ennyi, innentől kezdve "szard le" hogy mit csinál, hogy, mi van vele...
én szeretem. ő a legjobb példakép. persze, követ el hibákat, de ki nem.?! csak 19 éves, még benne van abban a korban, amikor ilyenek az emberek. pontosabban, éli az életét.♥
és szerintem nagyon helyes.! :DDD <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!