Én vagyok az egyetlen aki nagyon-nagyon nem bírja X-faktor Nikolast?
Figyelt kérdés
A hangja nem olyan rossz bár az sem tetszik különösebben, de egyszerűen nagyon nem szimpatikus.2010. nov. 15. 08:12
11/14 anonim válasza:
szerintem nagyon unalmas és most hogy a nonstop miatta esett ki még jobban ellenszenves.
12/14 anonim válasza:
Ez a bűnbak keresés szánalmas.
Nem a Nikolast kéne okolni ennyi erővel, hanem a képmutató zsűrit...
14/14 anonim válasza:
Elsőre nekem sem volt szimpatikus. De nagyon jó előadó és nagyon jó énekes, bár a dal választás nem mindig jó, de nem csak neki választanak rossz dalt.
Sajnálom, hogy a Non-Stop esett ki, mert ők is a kedvenceim voltak, de arra kíváncsi lennék, hogyha pl. a Nikolas és Norbi között ki jutna tovább, mert valljuk be a Norbinak semmi hangja sincs, csak egy egyéniség!
Nem ő tehet róla, hogy a NON-STOP kiesett hanem a nézők ...elsősorban!
Azért van mindig kalapba és sapkában, mert szégyenli a kopaszságát és már hozzá tartozik!
Nem őt kellene okolni, mert kiesett a NON-STOP, valakinek ki kell mindig esnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!