Miért akarja VV4 nyertesnek Jerzy-t az RTL KLUB? Mert jobban eladható? Hogy-hogy lejárató médiakampány folyik VV Éva ellen mikor ő volt az egyetlen, aki végig magát adta, és nem egy felvett szerepet játszott, mint ahogy Olivér vagy Gigi tette?
Nézettség szempontjából az RTL-nek már mindegy, ki nyer, hiszen utána nincs több VV. Viszont pár tény:
Éva az utolsó két párbaján csak hajszálhíján tudott nyerni (és ebben nagyban benne volt az Alekosz-fanok keze is), valójában nem erős, de az RTL-nek kellett, mert a műsort csinálja.
De innentől már minek kéne nekik, mikor egy alkoholista semmi nő, aki semmittevő celebnek SEM alkalmas, hiszen annyi önuralom nincs benne hogy a kiszabott feladatokat végrehajtsa, idegileg labilis, nem lehet rá építeni, lehet hogy feltűnik majd egy Vacsoracsatában vagy Széfben, de aztán igen hamar elfelejtjük.
Alekosznak jön a saját műsora, amiért nem kis pénzt kap, nem szólna akkorát, ha ő nyerne, hiszen ő egyébként is reflektorfényben marad, róla akkor is lehet tovább cikkezni meg Fókusz-riportot készíteni, ha éppen nem nyer, hiszen keresi a feleségét.
Jerzy viszont egy sanyarú sorsú kölyök (amire a bulvár az elmúlt napokban rá is játszik), aki már eleve érdekes körülmények között került be a játékba, hisz nem nyerte meg a beszavazóját, majd megnyerte azt a párbajt, amit szerintem senki sem gondolt volna, hogy megnyerhet, kinyílt. Ha megnyeri a játékot, reflektorfényben maradhat, illetve rá lehet majd gyúrni arra a témára, mennyire megváltoztatta az életét, koldusból királyfi stb.
Plusz ha megnézzük, eddig minden szériát a "nevető harmadik" nyert meg, mindig a csendes szépfiú, azaz Szabolcs, Laci, Milo. Jerzy tökéletesen beleillik a sormintába.
Úgyhogy szerintem is Jerzyt hozzák ki győztesnek, amit én remélek is, mert inkább nyerje meg ő, mint a két alkoholista.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.A válasz megírásának időpontja: ma 00:28
inkább közülük valaki nyerje meg mint egy farkcibáló
én eddig kb 6 emberről hallottam h az RTL befutója...
erről ennyit..
Amúgy Alekosznak ott a feleségkereső show, neki az lesz a "nyereménye"..
Jerzyé meg a pénz, ház, kocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!