Miért akarja VV4 nyertesnek Jerzy-t az RTL KLUB? Mert jobban eladható? Hogy-hogy lejárató médiakampány folyik VV Éva ellen mikor ő volt az egyetlen, aki végig magát adta, és nem egy felvett szerepet játszott, mint ahogy Olivér vagy Gigi tette?
7:33 vagyok
amúgy én utálom mindegyiket
inkább eladnám a nyereményeket és jótékonykodnék.
Egyik se érdemli meg
Kíváncsi leszek. Én Jerzyt nem szeretem, és az sem tetszik, hogy az RTL szentnek állítja be - holott mindannyian tudunk a tükörre rejszolós videójáról. Ez lenne a nagy erkölcs?
Alekosz és Éva pedig ugyanannyit isznak, mint a többiek, csak róluk állandóan ezeket a képeket mutogatják. Simán össze lehet úgy vágni az összefoglalókat, hogy 1-1 karaktert szándékosan beállítsanak valamilyennek. Anikó vagy Béci is ugyanannyit ivott, róluk miért nem ordította mindenki, hogy alkoholista? Jerzynek pedig csak a párbaj óta nyílt ki a csipája, addig nagyon meghunyászkodott.
Én Alekosznak vagy Évának szurkolok.
Nekem is nagy löketet adna az, hogy megnyerek egy olyan csatát amiben már mindenki jól előre eltemetett :)
+ nem voltak már ott a Ráczok, hogy visszafogják
Hogy Anikó meg Béci ugyanannyit ivott volna? Jó, Anikót is láttuk beb@szva párszor, talán Bécit is, de Alekosz és főleg Éva úgy áhítoznak a piáért, hogy az valami eszméletlen. Ne haragudj, de aki a mások meghagyott piáját sunyiban gyorsan összeönti és benyomja, vagy az, aki mikor kollektív élelemmegvonás van, és mégis a fél deci piát választja az étel helyett, az minden, csak nem absztinens :D
Én egyáltalán nem mondtam, hogy absztinens, de mind rajongtak a piáért. Amikor lehetett, mind ivott, ez tény.
Jerzy pedig csak most ilyen nagyszájú, kb. 4 hónapig a hangját se lehetett hallani, ha nem lettek volna a Gigivel a nagy szexcsaták, még az összefoglalóba se tudták volna bevágni, mert annyira nem csinált semmit. Pár hete meg már meg van róla győződve, hogy csak ő nyerhet. Anikónak is azonnal nekiállt nyalni, mikor úgy állt a zászló, hogy ő is kaphatja a zöld kendőt. Amikor pedig Anikó Évára tette, már ott pöffeszkedett a kanapén... Felvette ugyanazt a stílust, ami Bécinek volt, Alekosznak meg a szövegeit lopta el. Mindenkit utánoz, nincs is saját egyénisége.
Az előélete miatt pedig undorodom tőle, és számomra semmilyen erkölcsi értéket nem képvisel.
Hát abban megegyezhetünk, hogy erkölcsi értékeket nem egy ilyen tévéműsorban kell keresni, mert akkor már a (z ex) műsorvezetőnél elbukunk :)
És nekem pl. semmivel sem rosszabb egy ilyen tükörreverős képsorozat, mint Éva celebvadászata (=minél több pénzes éspervagy ismert emberrel ágyba bújni), meg amit a kamionosok és k@rvák party-n lenyomott.
Úgyhogy ilyen szempontból még Alekosz a legtisztább, de engem a halálba idegesít az álműveltségének fitogtatásával (ebben mondjuk Éva is bajnok, mikor a kvízes feladatok voltak, a felét rosszul tudta, de olyan magabiztosan adta be a többieknek, hogy mindenki elhitte neki - hát igen, vakok között félszemű a király :)), hogy kb 1 önálló gondolata nincs, hanem filmekből veszi a monológjait, amik aztán elhíresülnek, hogy milyen nagy dumája van ennek az Alekosz gyereknek - pedig max. a memóriája figyelemreméltó.
Úgyhogy ha már ők hárman maradtak, legyen Jerzy. Ő talán nem herdálja el a nyereményt, bár a rokonait elnézve van egy olyan gyanúm, hogy erősen le lesz húzva szerencsétlen, mert esze hogy ezt észrevegye, nem sok van. De ez egy ilyen játék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!