Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért akarja VV4 nyertesnek...

Miért akarja VV4 nyertesnek Jerzy-t az RTL KLUB? Mert jobban eladható? Hogy-hogy lejárató médiakampány folyik VV Éva ellen mikor ő volt az egyetlen, aki végig magát adta, és nem egy felvett szerepet játszott, mint ahogy Olivér vagy Gigi tette?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

7:33 vagyok

amúgy én utálom mindegyiket

inkább eladnám a nyereményeket és jótékonykodnék.

Egyik se érdemli meg

2011. máj. 7. 07:34
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Kíváncsi leszek. Én Jerzyt nem szeretem, és az sem tetszik, hogy az RTL szentnek állítja be - holott mindannyian tudunk a tükörre rejszolós videójáról. Ez lenne a nagy erkölcs?

Alekosz és Éva pedig ugyanannyit isznak, mint a többiek, csak róluk állandóan ezeket a képeket mutogatják. Simán össze lehet úgy vágni az összefoglalókat, hogy 1-1 karaktert szándékosan beállítsanak valamilyennek. Anikó vagy Béci is ugyanannyit ivott, róluk miért nem ordította mindenki, hogy alkoholista? Jerzynek pedig csak a párbaj óta nyílt ki a csipája, addig nagyon meghunyászkodott.

Én Alekosznak vagy Évának szurkolok.

2011. máj. 7. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is nagy löketet adna az, hogy megnyerek egy olyan csatát amiben már mindenki jól előre eltemetett :)

+ nem voltak már ott a Ráczok, hogy visszafogják

Hogy Anikó meg Béci ugyanannyit ivott volna? Jó, Anikót is láttuk beb@szva párszor, talán Bécit is, de Alekosz és főleg Éva úgy áhítoznak a piáért, hogy az valami eszméletlen. Ne haragudj, de aki a mások meghagyott piáját sunyiban gyorsan összeönti és benyomja, vagy az, aki mikor kollektív élelemmegvonás van, és mégis a fél deci piát választja az étel helyett, az minden, csak nem absztinens :D

2011. máj. 7. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Én egyáltalán nem mondtam, hogy absztinens, de mind rajongtak a piáért. Amikor lehetett, mind ivott, ez tény.

Jerzy pedig csak most ilyen nagyszájú, kb. 4 hónapig a hangját se lehetett hallani, ha nem lettek volna a Gigivel a nagy szexcsaták, még az összefoglalóba se tudták volna bevágni, mert annyira nem csinált semmit. Pár hete meg már meg van róla győződve, hogy csak ő nyerhet. Anikónak is azonnal nekiállt nyalni, mikor úgy állt a zászló, hogy ő is kaphatja a zöld kendőt. Amikor pedig Anikó Évára tette, már ott pöffeszkedett a kanapén... Felvette ugyanazt a stílust, ami Bécinek volt, Alekosznak meg a szövegeit lopta el. Mindenkit utánoz, nincs is saját egyénisége.

Az előélete miatt pedig undorodom tőle, és számomra semmilyen erkölcsi értéket nem képvisel.

2011. máj. 7. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

Hát abban megegyezhetünk, hogy erkölcsi értékeket nem egy ilyen tévéműsorban kell keresni, mert akkor már a (z ex) műsorvezetőnél elbukunk :)

És nekem pl. semmivel sem rosszabb egy ilyen tükörreverős képsorozat, mint Éva celebvadászata (=minél több pénzes éspervagy ismert emberrel ágyba bújni), meg amit a kamionosok és k@rvák party-n lenyomott.

Úgyhogy ilyen szempontból még Alekosz a legtisztább, de engem a halálba idegesít az álműveltségének fitogtatásával (ebben mondjuk Éva is bajnok, mikor a kvízes feladatok voltak, a felét rosszul tudta, de olyan magabiztosan adta be a többieknek, hogy mindenki elhitte neki - hát igen, vakok között félszemű a király :)), hogy kb 1 önálló gondolata nincs, hanem filmekből veszi a monológjait, amik aztán elhíresülnek, hogy milyen nagy dumája van ennek az Alekosz gyereknek - pedig max. a memóriája figyelemreméltó.

Úgyhogy ha már ők hárman maradtak, legyen Jerzy. Ő talán nem herdálja el a nyereményt, bár a rokonait elnézve van egy olyan gyanúm, hogy erősen le lesz húzva szerencsétlen, mert esze hogy ezt észrevegye, nem sok van. De ez egy ilyen játék..

2011. máj. 7. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!