Bejutattjuk Nikolast és Vastag Csabát a legjobb kettő közé? =)
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 15:46
1/7 anonim válasza:
Nikolasnak ott a helye! Viszont mellette én Vecát láttam volna szívesen.... De ha már a bent maradók közül kell választani, akkor valóban Vastag Csaba.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor szavazunk sokan :) norbi nyerné meg a világ legnagyobb igazságtalansága lenne
2010. dec. 14. 15:53
3/7 anonim válasza:
Egyetértek!
Csabának kell nyernie, mindenképp.
Bár, ha bekövetkezne a legnagyobb igazságtalanság, ami óriási szégyen lenne szerintem, akkor is Csabi nagyobb sikereket érne el a későbbiekben, mint Norbi, ebben biztos vagyok!
4/7 anonim válasza:
Ha Csaba kiesne szombaton, akkor a végső döntőt én már nem is nézném.
5/7 anonim válasza:
Sztem Veca mindenkinek a nyertese :)az emberek 80%a szereti :) KLN ÉS VCS csak mellékszereplők...TN se rossz :)
6/7 anonim válasza:
BE MÉG SZÉP ! :)
ha Király L norbi megnyeri az az ország szégyene lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!