Hogy tetszett ma Veca és Nicolas előadása? Szerintem nagyon gyengék voltak! Szerintetek ki megy haza?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 20:27
1/7 anonim válasza:
A Veca szerintem szépen énekelt, de a Nicolast én is untam. A Király L. Norbi sem volt jó ma, néha fájt hallgatni.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, ki megy haza...
De párbajra esélyes Norbi meg Nikolas.
Remélem, a NonStop esik ki.
És szerintem még Tomi is gyenge lesz...
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok, és visszavonom!
Tomi most kivételesen jó volt. Talán először jobb, mint a bátyja.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ma vagy Dorka vagy pedig Wolf Kati esik ki.
5/7 anonim válasza:
szerintem meg a Kati nyeri meg! Eddig ő mindent szépen énekelt, soha nem volt hamis.
Ma a Norbi menjen haza, és ildi banya két tanítványa párbajozzon. Talán így visszavesz magából!
6/7 anonim válasza:
Szerintem Veca nagyon is jó volt ma is, bár nem jobb, mint múlt héten, és Nikolas is tetszett. Akiben ma nagyon csalódtam, az a Norbi. Nem tudom mi van a hangjával, de ma ő volt a leggyengébb számomra, pedig ő az egyik kedvencem. Megdöbbentett a párbaj, örültem volna,ha végre Dorka búcsúzkodik.
7/7 anonim válasza:
Veled valami nagy baj van ha szted Veca gyenge volt:P
Nicolas viszont tényleg béna volté..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!