Az X faktor miért szokta nekem mindig ezt írni: ,,Köszönjük, hogy írtál nekünk! Kérlek, küldj egy elérhetőséget, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Üdv: az X-Faktor csapata"?
Figyelt kérdés
Többször is küldtem üzenetet az X faktornak, de mást nem ír nekem. Háromszor is előfordult, hogy csak fiúk maradtak versenyben. Bár tavaly ott volt a versenyzők között az Éberkóma is, de az Éberkóma egy fiúcsapat.jan. 1. 18:39
1/10 anonim válasza:
Mert a kedvedért várhatóan nem vezetnek be női kvótát pont a kategóriák megszűntetése után.
2/10 anonim válasza:
Nem lehet érdemben válaszolni a kérdéseidre, ezért csak egy sablon választ kapsz, hogy megkapták. Nem lehet rá mit mondani, ha leírod az RTL-nek, hogy csak szoknyás lányokat mutassanak és fiúkat nem. Vagy hogy te lányokat akarsz a döntőben látni. Próbáld meg egy kicsit megérteni a világot, hogy egy tévécsatorna a széles közönség igényeit fogja szem előtt tartani, és nem a te vágyaidat.
3/10 A kérdező kommentje:
Válasz: az igaz, hogy nincsenek kategóriák. Tavaly Gáspár Laci és Valkusz Milán fiúkat választottak. 2019-ben, amikor még a Ramóna vezette a műsort, akkor azt csináltam, hogy amikor már csak fiúk voltak versenyben (Bagdi Enikő kiesése után) csak a műsorvezetőt néztem. Ha fiút akarok látni, akkor akár a tükörbe is nézhetek.
jan. 1. 19:05
5/10 A kérdező kommentje:
Válasz a 4-esnek: Tóth Andi a lányok kategóriából ugyan megnyerte az X faktort, de 2023-ban visszavonult.
tegnapelőtt 13:40
6/10 anonim válasza:
Dehogy vonult, de te kevered valakivel a zsűritagot.
7/10 A kérdező kommentje:
Válasz a 6-osnak: itt az interneten olvastam, hogy visszavonult. Igaz, hogy tavaly az X faktor női mentora volt, de ha énekesnőről van szó, akkor a Tóth Andi visszavonult.
tegnapelőtt 14:02
8/10 anonim válasza:
Az énekes Tóth Andi ugyanaz, mint a zsűritag Tóth Andi.
9/10 anonim válasza:
Megoldás:
Nézz olyan műsort, amiben (csak) nők vannak.
Szívesen.
10/10 A kérdező kommentje:
Válasz a 9-esnek: nem tudom, hogy ősszel milyen műsor lesz az X faktorral egy időben. Eddig az volt, hogy az X faktorral egy időben ment a TV2-n a Dancing with the Stars, de hogy idén lesz-e Dancing with the Stars, azt nem tudom. Tavaly úgy oldottam meg, hogy amikor már csak fiúk voltak versenyben (amikor kiesett a Zilincki Nóra), akkor a Csináljuk a fesztivált!-ot néztem, de lehet hogy decemberben nem lesz Csináljuk a fesztivált!
Bár én még tudom oldani, hogy az interneten keresztül nézek nőket, a baj akkor lenne, ha nem lenne internet.
tegnap 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!