Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ez az x faktor csak nekem...

Ez az x faktor csak nekem tűnik über szánalmasnak?

Figyelt kérdés

Olyan mintha az egészet sugogépről olvasnák, és muszajbol viccelődnek, röhögnek.

Ki gondolta azt, hogy a Pápai Joci jó lesz műsorvezetőnek?! Gondolom a Majka intézte neki. A válogatón is alig szolalt meg.

Ez a műsor most egy nagy 0 a legelső x faktorokhoz képest.

Ez a Henn vagy ki is mi ez mâr?! Full gáz az is.

nov. 14. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, évről évre egyre szánalmasabb a színvonal, mind a fellépők mind a mentorok terén.
nov. 15. 08:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Annyira siettetve van. Nekem az jön le, hogy a mentoroktol a keszitokig , mindenki azon van, hogy le legyen tudva az egesz minel elobb.Mindenki kapja meg a penzet aztán jól van.

Régen ez egy csaladi program volt. Hetrol hetre. Ez valahol nagyon félte ment.

nov. 16. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Mikor nem volt ilyen? Hülye aki nézi...
nov. 16. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Folyamatosan csökken a színvonal. Ha megnézzük a régi adásokat a Gesztiék idejéből ég és föld a kettő. Nagyságrendekkel jobb, komolyabb, nagyobb szabású műsor volt akkor.

Én amúgy eddig sosem fikáztam a műsort. Eddig minden évadot vártam és az elejétől a végig néztem a műsort. De most tetlt be a pohár. Most is megy a tévé szombat este, de inkább mást csinálok közben, mert ez már nem nagyon köt le. Mintha valami elcsépelt erőltetett paródiája lenne a korábbi évadoknak. Nagyon szánalmas, mikor rá kell jönnöm, hogy ez nem paródia, hanem komolyan gondolják.

A Majoros szerintem egyértelműen nem mentornak való. Okoskodik állandóan mikor süt róla, hogy milyen buta. Abba bele se merek gondolni, hogy ezért a bohóckodásért mennyi pénzt rak zsebre... A másik ilyen a Pápai. Mi a fenének kellett?! Nem sok szerepe van, a másik műsorvezető bőven elég lenne. Nem akarok rosszindulatú lenni, de gondolom valakinek a haverja és be kellett nyomni valami szép vaskos gázsiért. Ezzel se lenne olyan nagy baj, ha nem lenne a feladatra totál alkalmatlan. Nem tud beszélni, a szavakat nem tudja hogy kell ragozni. Kis túlzással, ha valakit stúdió előtt az utcáról behívtak volna erre a szereple, valószínű jobban ellátná ezt a feladatot.

A versenyzők is... no comment. Tényleg ez a Henna, vagy kicsoda... meg az a mulatós repper... régebben esélytelen lett volna hogy ilyenek élő adásba kerüljenek. Az előválogatókon repültek volna azonnal. Egy vicc!

nov. 17. 08:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Pont ugyan így látom én is.

Na meg ez a szavazás is.

Miért kéne elhinnünk, hogy az annyi amennyit mond. Hiába mondja, hogy közjegyző jelenlétében történik minden, én nem hiszem el.

Szerintem az egész már meg van tervezve.

nov. 18. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet igen. Bár nekem a szavazással az is a bajom, hogy nem szakmai érvek döntenek, hanme hogy ki a szimpatikusabb az embereknek. Hiába énekel valaki bravúrosan, ha nem roma, nem ad elő egy szívhez szóló történetet hogy az ő családja milyen mélyszegénységben él, vagy nem a tinicsajok kedvence, esélye nincs. Eimatt a régi rendszer nekem jobban tetszett, valamennyire objektívebb volt. Mikor a mentorok döntöttek, volt párbaj. A nézők meg csak akkor szólhattak bele ha a mentorok nem tudtak dönteni. ...meg a végén, mikor az utolsó háromban már tényleg alig volt különbég, objektíven eldönthetetlen lett volna.
nov. 18. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!