Vajón Peterpost x Leo miért zárták ki az X-Faktorból ?
Figyelt kérdés
Most vettem észre az X-Faktor plafonból fel tette, azt irja ki hogy kizárták szabálysértés miatt#Peterpost x Leo, x faktor, kizárás
nov. 4. 18:04
1/3 anonim válasza:
Elvileg verekedtek a Sztárbox adása alatt.
2/3 anonim válasza:
Nyilván kiütközött rajtuk ami látszott eddig is, hogy szellemifogyatékos csicskakutya mindkettő.
3/3 anonim válasza:
Azért zárták ki őket, mert több helyen is megsértették az X-Faktor szabályzatát, valamint a Sztárbox alatt sem tudtak viselkedni, ezért ki is kellett őket küldeni, ami után még elvileg össze is verekedtek.
Mondjuk én alapból nem értem, hogy hogyan lehet két olyan embert tovább küldeni országos nézettség elé, akikről első ránézésre meg lehet mondani, hogy tudatmódosítószerekkel élnek, ráadásul nem a finomabb fajtából. Ehhez azért a zsűriknek is észlénynek kellett lenniük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!