Az X Faktor élő showja mennyire megjátszott?
Figyelt kérdés
Tehát a szavazásaink tényleg jelentenek valamit, vagy már műsor elején megírják kik jutnak tovább?
Őszintén már azt is megkérdőjelezem hogy tényleg élőben megy e a műsor. Hihetetlen hogy a Krisztián bejutott a döntőbe, konkrétan egy nulla az az ember. Falunapos szint, erre hova eljutott
nov. 30. 23:29
1/5 Kedves Vezető válasza:
Valami hasonló kérdéshez írtam már, hogy ezek a műsorok leboltolt "sztárok" előszobái.
A többieknek is remek alibimeló/talált pénz.
2/5 anonim válasza:
Természetes elcsalhatják, ha akarják. A székekkel is épp eleget tudnak csalni, a szavazásba nem nyúltak bele szerintem. Facebookon nézd ki kap likeokat, kinek a nevét írják commentekben, kit akarnak nézni az emberek. Sajnos MI (nézők) vagyunk a hülyék, MI juttatjuk tovább Krisztiánt.
3/5 anonim válasza:
Nagyon.
Azt hogy mit keres ott az "elbújhat mögöttem a többi pali" mulatós csávó, én sem értem.
4/5 anonim válasza:
Nem számít ott semmiféle sms szavazat, az csak pénzszerzés. El van döntve, hogy a kirohadt fogú lakodalmas cigány kölyök nyeri az ótvar hamis énekléssel, mert az kell ide a bugrisoknak ebbe az országba. Mással nem magyarázható, hogy a klasszis énekhangok kihullottak, ez meg még ott van. Vajon miért nem adja a nevét a zsürizéshez egy valamire való előadó/hozzáértő már(Presser, Malek, stb)
5/5 anonim válasza:
Teljesen. Full kamu az egész, de ez mindig így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!