Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki az akit nem szívesen...

Ki az akit nem szívesen látnátok az x faktor élő műsorában?

Figyelt kérdés
Számomra ez a Henn gyerek a leg gázabb. Ennél Soma jobb volt sokkal.

nov. 3. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Milán csapata nagyon gáz mind. 🤢 Nem is értem, miért nincs a rappereknek egy teljesen külön csapat. Jusson tovább 3 rapper és 9 énekes, nem érdekel. De versengjenek egymás ellen, és ne szórják ki az összes énekest aki oda került, mert Milán csak rappert akar. Ez sehogy sem fair.

Ez a műsor már hosszú évek óta nézhetetlen az ilyen húzások miatt. A székesnek a vége mindig csalódás lesz, nem bírnak igazságosan dönteni az istenért se. Még Tóth Gabi is mint mentor 100-szor jobb volt, mint ezek az idióták. Most meg kitalálják idén, hogy csak 3 szék legyen. 😅 Oké...

nov. 3. 17:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekem van 1 olyan érzésem, hogy nem igazán a zsűri döntése.Szerintem a műsorkészítőknek is sok a beleszólásuk. Hogy az élő show se legyen unalmas. Mert ha mindenki kiáll egyenesen énekelni abból nincs sok nézettség.

Számomra ez a Henn gyerek egy nagy 0. Sokkal jobb versenyzők estek ki nála.

Ez a két drogos srác...Biztos megvan nekik is a körük, akiknek ez tetszik, de nem akarom elhinni, hogy egy koncerten ezrek fogják a dalokat énekelni, rappelni.

nov. 3. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából minden csapatból kiestek azok, akiknek drukkoltam, akiket szívesen láttam volna, szóval én már nem fogom nézni az élő adást.
nov. 4. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!