Megasztár vagy X-faktor?
Az utolsónak igaza van. Király L. Norbi nem került volna be a Megasztárba. De ennek az az oka, hogy az a műsor a tömény felszínességről és pénzről szól. És szerintem az X-faktor összes első 10-12-ben benne levő versenyzője veri a Megasztáros "legjobbakat".
Norbi pedig egy külön műfaj. Valóban nem illik a tömegrádiókba, vivára stb. Ahogyan egy csomó zenész sem a legnagyobbak közül. És ez nem baj szerintem. Nagyon drukkolok neki, hogy hiteles tudjon maradni és istenbizony, ha ez sikerül neki, én megveszem a lemezét. Pedig olyat már nagyon-nagyon régen csináltam.
Attól az egytől tartok, hogy ráhúznak valami "emészthetőbb" szerepet. Ugyanez volt a régebbi Megasztárokban feltűnt Szabó Eszternél is például. Egyszerűen imádtam a hangját annak a nőnek, de amiket most énekel, valahogy nem illik hozzá, unalmas.
Ember, nyugodjál már le! :) Egy éve történt az egész, te meg még mindig ezen húzod magad. Igaz, hogy akkor baromi nagy tehetségnek tartottam ott néhány embert, de töredelmesen bevallom, hogy ma már ez nincs teljesen így. Mindenki eltűnt, néhány reklámban szerepel, de zeneileg néma csend. Csalódtam, de nem veszem azért ennyire komolyan, és a mostanitól sem várok sokkal többet. Sőt, ha nézni fogom, azt csak azért teszem ezen túl, hogy jó előadásokat lássak, de már nem hiszem, hogy ezekben a tehetségkutatókban hosszútávon ki tud tűnni valaki.
Hogy miért tetszett, azt már leírtam: mert kevesebb volt a villódzás és az üvöltözés a műsorvezetők részéről.
Amúgy a szavazási rendszer nekem sem tetszik. Valami rémlik, hogy az AXN táncos tehetségkutatós műsorában neten is lehet ingyen, de mindenesetre a telefonos szavazás sem emelt díjas. Kicsit jobban tetszene itt is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!