Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár vagy X-faktor?

Megasztár vagy X-faktor?

Figyelt kérdés
Te melyiket szereted? A 'mindkettő' nem elfogadható válasz :D
2010. okt. 23. 19:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
A Megasztár első 5 helyezettjéből 5 remek énekes, az X-faktorban ez az arány meg csak 5-ből 3. A Megasztárba soha nem kerülhetett volna be Király Norbi.
2010. dec. 6. 15:41
 32/39 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van. Király L. Norbi nem került volna be a Megasztárba. De ennek az az oka, hogy az a műsor a tömény felszínességről és pénzről szól. És szerintem az X-faktor összes első 10-12-ben benne levő versenyzője veri a Megasztáros "legjobbakat".

Norbi pedig egy külön műfaj. Valóban nem illik a tömegrádiókba, vivára stb. Ahogyan egy csomó zenész sem a legnagyobbak közül. És ez nem baj szerintem. Nagyon drukkolok neki, hogy hiteles tudjon maradni és istenbizony, ha ez sikerül neki, én megveszem a lemezét. Pedig olyat már nagyon-nagyon régen csináltam.

Attól az egytől tartok, hogy ráhúznak valami "emészthetőbb" szerepet. Ugyanez volt a régebbi Megasztárokban feltűnt Szabó Eszternél is például. Egyszerűen imádtam a hangját annak a nőnek, de amiket most énekel, valahogy nem illik hozzá, unalmas.

2010. dec. 6. 19:14
 33/39 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Kívánok neked még sok-sok Donald-kacsa hangú Király "Lüke" Norbit, költs rájuk egy rakat lóvét ha annyi eszed van. :)
2011. aug. 3. 21:03
 34/39 anonim ***** válasza:
Köszönöm a jókívánságokat. :) Remélem, megnyugodott a lelked, hogy leírhattad ezt.
2011. aug. 3. 23:58
 35/39 anonim ***** válasza:
Remélem a te lelked is megnyugodott, hogy ezt a sok sületlenséget leírhattad, mintha szentírás lenne. Az X-faktor mégis miről szólt szerinted? Mitől volt különb mint a Megasztár? Főleg úgy, hogy botfülű, ízlés nélküli nézők is dönthettek róla, hogy ki essen ki, mert a zsűritagok nem egyszer képtelenek voltak épkézláb indoklást adni, igazságos döntést hozni!? A mentorok eleve elfogultságra voltak kényszerítve, mert a kedvencüket nem küldhették haza. Légy nyugodt, Norbi is üzleti fogás volt, az énektehetséget meg feláldozták ennek oltárán. Meg hogy 10-12 x-faktoros tehetségesebb volt az utolsó megásoknál, ez egyenesen röhejes. Norbi, Dorka, a testvérpár, Vastag Tomi, a fiú-lány duó mind gyengébbek voltak! Nem tudom hol van a füled vagy az ítélő-képességed, de nem is érdekel. Az elbutulás korszakát éljük, minden szarból sztár lehet...
2011. aug. 20. 16:04
 36/39 anonim ***** válasza:
Még egy uccsó kérdés: lehet hogy én vagyok hülye és/vagy értetlen, de fel nem foghatom minek kell valakinek egy olyan előadó cd-je, aki enyhén szólva sem az éneklésben tűnik ki. Miféle élményt nyújthat az? Odaképzeli a kedves hallgató a színpadi mozgást? :))
2011. aug. 20. 22:37
 37/39 anonim ***** válasza:

Ember, nyugodjál már le! :) Egy éve történt az egész, te meg még mindig ezen húzod magad. Igaz, hogy akkor baromi nagy tehetségnek tartottam ott néhány embert, de töredelmesen bevallom, hogy ma már ez nincs teljesen így. Mindenki eltűnt, néhány reklámban szerepel, de zeneileg néma csend. Csalódtam, de nem veszem azért ennyire komolyan, és a mostanitól sem várok sokkal többet. Sőt, ha nézni fogom, azt csak azért teszem ezen túl, hogy jó előadásokat lássak, de már nem hiszem, hogy ezekben a tehetségkutatókban hosszútávon ki tud tűnni valaki.

Hogy miért tetszett, azt már leírtam: mert kevesebb volt a villódzás és az üvöltözés a műsorvezetők részéről.

Amúgy a szavazási rendszer nekem sem tetszik. Valami rémlik, hogy az AXN táncos tehetségkutatós műsorában neten is lehet ingyen, de mindenesetre a telefonos szavazás sem emelt díjas. Kicsit jobban tetszene itt is ez.

2011. aug. 21. 09:52
 38/39 anonim ***** válasza:
OK! Nagyjából egyetértünk, kivéve az első öt helyezettet. Sajnos az X-Faktor csak addig volt igazán érdekes, amíg a castingok tartottak, mert az egészen újszerű volt. A verseny maga már nem. Hiába a felkonferálások, a díszlet, a mentorok vicces szócsatái, az összhatás nem lett jobb mint a Megasztárban, se a hangulat, se az izgalom nem hágott tetőfokára, Balázs meg Nóra együtt és külön-külön is irritálóak voltak. Úgy éreztem, hogy az RTL is el akarta indítani a maga énektehetség-kutatóját a tv2 korábbi sikerein felbuzdulva, de énekeseket már láthattunk a Csillag születikben is. Ugyanúgy süllyesztőbe kerültek a döntősök közül sokan, mint a megások közül is. Tehát minőségi áttörést nem hozott az X.
2011. szept. 2. 22:57
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se való semmire. Kicsi és szegény ország ez ahhoz, hogy ennyi tehetséges (vagy nem)ember megmaradjon a pályán, sztárok legyenek, és azok is maradjanak. Szerepeltetik őket még van belőle pénz, utána mehetnek amerre látnak.
2011. szept. 11. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!