Megasztár vagy X-faktor?
Én eddig egyiket se néztem, az utóbbi két hétben vettem a fáradtságot, és mindkettőt megnéztem.
Mit műsor, a Megasztár hányinger, az állandó sms-ek, szavazások miatt. Viszont a szám tátva maradt, hogy ott milyen hangú énekes vannak. Eszméletlen, nagyon tehetségesek.
Az X faktor túl "megszerkesztett", és 2-3 ember van, aki tehetséges. Azt hittem sírva fakadok, mikor a Házibulit halottam a Vastag Cs.tól, de a több se volt kutya...Na meg az majom Malek.....
Nekem a megasztárosok sokkal-sokkal tehetségesebbek. De hogy én egy sms-t nem küldök el senkiért sem, az biztos!
X-faktor
Én pont a "megszerkesztettségét" szeretem. Nem csak hogy sokkal kiműveltebb a hangjuk és sokkal tehetségesebbek az énekesek, de sokkal profibb is maga a műsor.
A Megások között is van egy-két jó, de szerintem amíg versenyben vannak fordíthatnának kicsit kevesebb időt a szereplésre, és többet a gyakorlásra. (Persze ezt nem nekik rovom fel...)
Az x-esek szoktak szerepelni egyáltalán a szombatin kívül? Nem tudom, annyira nem nézem az rtlt.
Meg nekem kicsit pörgősebbnek is tűnik, kevesebb talán a "szavazz, szavazz, szavazz!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!