Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár vagy X-faktor?

Megasztár vagy X-faktor?

Figyelt kérdés
Te melyiket szereted? A 'mindkettő' nem elfogadható válasz :D
2010. okt. 23. 19:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
76%
Megasztárt sokkal jobban szeretem, de azért az X-faktort is megnézem.
2010. nov. 20. 17:28
 22/39 anonim ***** válasza:
52%
Mindkettőt nézem, de a Megát jobban szeretem, ott valahogy tehetségesebbek a versenyzők, és nem feltétlenül a kommerszségre mennek. Jobb a színvonala. Az X-faktor inkább hatásvadász.
2010. nov. 22. 17:27
 23/39 anonim ***** válasza:
49%
aki a megasztárt nézi nem hallja milyen hamisan énekelnek a versenyzők?!
2010. nov. 22. 17:46
 24/39 anonim ***** válasza:
az x-faktorba 100-szor jobb énekesek vannak kivéve Melinda mer neki a legjobb:D
2010. nov. 23. 20:15
 25/39 anonim ***** válasza:
sajnos az a gond hogy a megasztárban rengeteg a hamis hang néha még melindánál is :S és olyanok akadnak ki akik – bár élvezik a zenét de nem rendelkeznek kifinomult zeneiséggel.
2010. nov. 23. 20:19
 26/39 anonim ***** válasza:
76%

Én eddig egyiket se néztem, az utóbbi két hétben vettem a fáradtságot, és mindkettőt megnéztem.

Mit műsor, a Megasztár hányinger, az állandó sms-ek, szavazások miatt. Viszont a szám tátva maradt, hogy ott milyen hangú énekes vannak. Eszméletlen, nagyon tehetségesek.

Az X faktor túl "megszerkesztett", és 2-3 ember van, aki tehetséges. Azt hittem sírva fakadok, mikor a Házibulit halottam a Vastag Cs.tól, de a több se volt kutya...Na meg az majom Malek.....

Nekem a megasztárosok sokkal-sokkal tehetségesebbek. De hogy én egy sms-t nem küldök el senkiért sem, az biztos!

2010. nov. 23. 21:46
 27/39 anonim ***** válasza:
inkább x-faktor
2010. nov. 24. 19:32
 28/39 anonim ***** válasza:
x-faktor jobb szerintem
2010. nov. 25. 11:24
 29/39 anonim válasza:
51%

X-faktor

Én pont a "megszerkesztettségét" szeretem. Nem csak hogy sokkal kiműveltebb a hangjuk és sokkal tehetségesebbek az énekesek, de sokkal profibb is maga a műsor.

A Megások között is van egy-két jó, de szerintem amíg versenyben vannak fordíthatnának kicsit kevesebb időt a szereplésre, és többet a gyakorlásra. (Persze ezt nem nekik rovom fel...)

Az x-esek szoktak szerepelni egyáltalán a szombatin kívül? Nem tudom, annyira nem nézem az rtlt.

Meg nekem kicsit pörgősebbnek is tűnik, kevesebb talán a "szavazz, szavazz, szavazz!"

2010. nov. 25. 16:43
 30/39 anonim ***** válasza:
x-faktor legalább valami koreográfia is van nem csak körbe-körbe mennek a színpadon meg a tegnapi közös produkció te jó ég
2010. nov. 27. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!