Ki mit vár a 2011-es Megasztár 6 vs. X-faktor vetélkedéstől?
Biztos nem egy időben lesz, azzal mindkettő csak veszíthet.
Kétségtelenül színvonalasabb a Megasztár, és igyekszik olyan énekeseket kiadni, aki megáll a lábán. A X versenyzői már sehol sincsenek, lásd: Wolf Kati lebőgése.
Valószínűleg idén is a Megasztárt nézem, főleg hogy változások lesznek, és új persze az új zsűri miatt.
21:55 Magad sem tudod miről beszélsz? ugye nem az eurovíziós dalfesztiválra érted a 'lebőgést', mert ha igen, akkor ebből kiderül, h vmi kis 10 éves szutyok vagy...
Az xfactor sokkal színvonalasabb műsör, a megasztárba csak a cigányok (nem vagyok rasszista) és a bénák jelentkeznek, aki ott megnyerte, tolvaj renáta az xfactorba be sem került volna, nemhogy megnyerte volna... Tehát szakmai szempontból is erősebb, meg hát mint show is sokkal de sokkal erősebb. Annyira gagyi és bugyuta a megasztár, h szinte fáj nézni..
Igen a dalfesztiválra gondoltam.
Rúzsa Magdi : 9.hely
Wolf Kati: valahol a 25. hely körül kullogott.
Az eredmény szépen tükrözi a színvonalt, nincs miről beszélni ...
Semmit!!!
Én zeneileg egyiktől sem kaptam semmit (talán Rúzsa Magdi)!
Az, hogy Wolf Kati csak a 25. helyig jutott, az nem az ő hibája. Aez Eurovíziónak már semmi köze a tehetséghez, itt arról van szó, hogy melyik ország mennyire támogatja egymást illetve mennyire "barátok". Mivel a magyaroknak olyan hhetetlenül jó a viszonyuk a többi országgal, sajnos csak ilyen gyér eredményt tudtunk hozni. Ha megnézzük a ranglistát illetve a pontozást, tisztán látszik, hogy az országok előre megbeszélten, a produkciót figyelembe sem véve egymásra szavaztak. Ezt egyébként még a vak is észrevehette...
Amúgy én x-faktor párti vagyok, a megasztár számomra egy nagy csalódás, az első 3 szériához képest a 4. és az 5. egy nagy sz@r. Gondolom a 6. sem lesz jobb, bár igaz, hogy a zsűriváltás miatt lehet, hogy kicsit emelkedik a színvonal.
Leginkább egyik sem.
Viszont a Megasztár 1-3 az simán verte az X-Faktort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!