Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár vagy X-faktor?

Megasztár vagy X-faktor?

Figyelt kérdés
Te melyiket szereted? A 'mindkettő' nem elfogadható válasz :D
2010. okt. 23. 19:26
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
65%
A Megasztár jobb!:D Az X-f*sztor csak próbál a hülyéknek kedvezni:D
2010. okt. 23. 19:29
 2/39 anonim ***** válasza:
57%
Xfactor, mert ott tényleg jó hangjuk van a résztvevőknek (kiv. non stop és a fannika), a megasztárnál meg el kell kapcsolni, mert iszonyat hamisan énekelnek és rossz hangon. szánalam az a műsor.
2010. okt. 23. 19:32
 3/39 anonim ***** válasza:
70%
Épp, hogy az X-f*sztor a szánalom.Próbálják az angolokat utánozni, míg a Megasztár legalább rendes magyar elnevezésű vetélkedő vagy mi a fene.
2010. okt. 23. 19:33
 4/39 anonim ***** válasza:
52%

X.factor.

Megasztárt egy részét sem láttam,de a reklámokban hallott "énekesek" valami borzalom,hogy milyen hamisan énekelnek..Komolyan ezt nem hallják meg a zsűri tagjai?

2010. okt. 23. 19:34
 5/39 anonim ***** válasza:
78%

ma 19:33

Nyugodj bele a megasztár is angol találmány...Azt is átvették a magyarok nem csak az X.factort..

2010. okt. 23. 19:35
 6/39 anonim ***** válasza:
40%
Magyar elnevezésű műsor... az igen. Nem csodálom, hogy ez a két műsor csak a szerencsétlenek szórakozása. Semmiről nem szól, de még is nézik. Érdekes én inkább a Discoveryt nézem, talán hülyén hangzik, de értelmesebbnek tartom, mint azt nézni, hogy ki hogy vernyákol, meg sír meg nem tom...
2010. okt. 23. 19:54
 7/39 anonim ***** válasza:
78%

X-faktor.

Kicsit talán kevesebb a giccs meg a villódzás, és nem üvöltöznek folyton ész nélkül, az nagyon idegesítő tud lenni. Még az elején szimpatikusabb volt, hogy több tehetséges énekest és kevesebb kinevetni valót vágtak össze, mint a megasztárban szokás. De az utáltatta meg velem leginkább a megasztárt, hogy beletették Friderikuszt. Egyszerűen nem bírom hallgatni. Az énekeseket lehet, hogy megnézném, ha ő nem lenne ott. Mondjuk az X-ben meg Gesztit nem nagyon csípem, de Fridihez képest teljesen elviselhető.

2010. okt. 23. 19:57
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Jaj már, te intellektuális... attól, hogy az ember néz ismeretterjesztő csatornákat, elfér mellettük a tehetségkutató műsor is. A kettő nem zárja ki egymást. Engem nem is érdekel, hogy ki fog nyerni, azt biztos, hogy már régen kitalálták és úgyis valami mai trendnek megfelelő lesz a kiválasztott. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok ezekre az ismeretlen, de tehetséges emberekre és minden ilyen műsor elején meglepődök, hogy mennyi jó hangú van az átlag emberek közt, akikről nem is gondolná az ember.
2010. okt. 23. 20:01
 9/39 anonim ***** válasza:
47%
x-faktor
2010. okt. 23. 21:14
 10/39 anonim ***** válasza:
74%
szerintem a megasztár jobb. az x-faktorban van néhány versenyző, aki nem is tudom, hogy hogyan jutott be egyáltalán a tizenakárhány közé, mert BORZALMASAN HAMISAN énekelnek
2010. okt. 23. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!