Kezdődik mindjárt az X-Faktor, kinek szúrkolsz?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is:D2010. okt. 23. 18:53
31/48 anonim válasza:
Senkinek. :D Alig ismerem az embereket belőle név szerint. Csak tudom h van az egér fejű a Norbi azthiszem meg van a Manócsaj :D Fanni (?)
17F :D
32/48 anonim válasza:
Whháá,kiesett Domokos Fanni:'( Sajnálom...
33/48 anonim válasza:
Nem nézek ilyen igénytelen sz@rt. Főleg úgyhogy csak szánalmas angol számok mennek benne meg ezek magyar megfelelői.
34/48 anonim válasza:
Miért népdalokat kéne énekelniük vagy mi?Pl. a "Röpülj páva röpüljt"? :D Az egy vicc lenne..
35/48 anonim válasza:
Nem feététlenül népdalt kéne énekelniük... de vannak jó magyar számok is pl Omega, Karthago stb....
36/48 anonim válasza:
"Igen, jött egy gyöngyhajú lány.."
Áhh,nem ez már uncsi..,és nem is trendi!
37/48 anonim válasza:
De jó magyar pop-zene nincs, és itt popsztárt keresnek. Sok jó magyar zenész/zenekar van, de a pop nálunk nagyon gagyi.
38/48 anonim válasza:
39/48 anonim válasza:
ma 23:11
Nem, de nem is ilyen anglomán-globalista sz@rt. Sajnos mostanában nagyon "menők" lettek az angol nyelvű számok.
40/48 anonim válasza:
én a Vastag tesóknak,Summer Sisters-nek,Nonstopnak drukkoltam/drukkolok :))
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!