Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor kezdődik az új valóságsh...

Mikor kezdődik az új valóságshow az rtl-en ami Stohl életét mutatja be a sitten?

Figyelt kérdés
Ja és milyen korhatár lesz mert érdekelne azis amikor seggbebasszák száraz fasszal *-*
2011. okt. 6. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Már elkezdődött a bevonulásával. Nekem már a tököm tele vele. Eddig bírtam, mára már megutáltam. Tegnaptól bojkottálom a róla szóló tv-és híreket. Elkapcsolom, ha róla van szó. Undorító ahogyan lassan piedesztára emelik. Egy rohadt alkoholista, erkölcstelen, kábítószeres. Kevés a 10 hónap. Vigyorog a kamerába, kacsingat, de azokkal nem foglalkozik senki, akiknek több 100ezer forintos kárt okozott az autójukban.
2011. okt. 6. 18:38
 2/12 A kérdező kommentje:
ez rohattul igaz! egyszer nekem azt mondta valaki hogy ezért máshol külföldön életfogytot is kaphatna. oké az lehet hogy túlzás de 8 év 10 hónapot én adtam volna neki! Ja meg olvastam hogy egy pali aki egy boltól el akart lopni 16 szál szalámit az kapott 10 hónapot gyorsított eljárásban! na ez most mi????
2011. okt. 6. 18:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta hogy lesz ilyen műsor ???

Ez hülyeség.

2011. okt. 6. 20:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Story tévén lett volna ma este, de a Stohl maga tiltotta le. A törvények szerint elítélt NEM LEHET TÉVÉSZTÁR és nem lehet sóműsor a börtönben. És az sem biztos, hogy öt hónapig lesz bent, ismerve a nagy arcát, biztosan lesz valamelyik társával "ügye".
2011. okt. 6. 23:51
 5/12 anonim ***** válasza:

a storyn se az lett volna

csak egy interjú!!

nem lesz ilyen

és nem is tervezték

2011. okt. 7. 07:31
 6/12 anonim ***** válasza:

A tiltás ellenére mégis levetítik, már üzent, hogy unatkozik......szóval zajlik az undorító Buci-show.

Figyeljétek meg, hogy minden nap lesznek hírek róla a börtönből is, mert ő egy HŐS. A családnak élni kell, a részleteket fizetni kell, kell,kell,kell, kell a sz.arnak Stohl.

2011. okt. 7. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:

ne legyetek hülyék

amiket az újságok írnak aozkat nem ő nyilatkozza!!!!

az "unatkozik"-os táma is kitaláció

legyetek már kicsit kritikusak a bulvárral!!

2011. okt. 7. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:

*téma

*azokat

2011. okt. 7. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy rögtön hazatelefonálhat? Mi az, hogy bemutatják a börtöncellát, de még a rabruhát is, igaz, Stohl nélkül. Elkezdődött a "STOHL Buci a börtönben" című valóságsó.
2011. okt. 7. 20:55
 10/12 anonim ***** válasza:

ti ezt hol láttátok?

sztem csak egy cellát mutattak amilyenben kb lakni fog

és ezt is a bevonulás előtt!

nem utána

jó lenne ha nem hinnétek el mindent ami a tvben van.

2011. okt. 8. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!