Ha egyszer nem vehet részt a Való Világban olyan személy, aki már szerepelt valóságshow-ban, akkor Éva hogy került be és főként hogy lehet finalista?
Figyelt kérdés
Szerintem minden Évával szemben kiesett játékos simán perelhetné az Rtl-t. Engem biztosan nagyon idegesítene, hogy olyasvalaki ejtett ki, aki nem is lehetett volna ott!2011. máj. 4. 11:32
1/11 anonim válasza:
Engem ez nem zavar, az idegesség nem megoldás, csak a lelkünket rombolja. :)
Évát 2003 óta ismerem, remélem, hogy ő nyeri. Legalábbis én így gondolom.
2/11 anonim válasza:
Milyen valosagshowban vett mar reszt? Ez nekem uj.
3/11 anonim válasza:
viasat 3on volt valami régebben azt hiszem ott nyert.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
ott ö mäsodik lett!
remelem most is :D
6/11 A kérdező kommentje:
Viasat3 Bar 2.0.
Én nem igazán nézem a VV-t, időm sincs rá, de a környezetemben sokan figyelemmel kisérik. Számomra mindegy, hogy ki nyeri, de azért ez a dolog furcsa. A szabályoknak mindenkire vonatkozniuk kellene, vagy nem?
2011. máj. 4. 11:50
7/11 anonim válasza:
Gondolom itt is vannak kiskapuk....
8/11 anonim válasza:
Ez a szabály biztosan nem teljesen így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!