Szoktatok TV-t nézni manapság?
Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 07:37
21/26 anonim válasza:
#20: nekem ez a sweet.tv elég megbízhatatlannak tűnik, ráadásul havidíjban egy vállalhatóbb internetszolgáltatással együtt ugyanott lennék árban. Meg ugyebár az ilyen internethez kötött dolgok azért sem a legjobbak, mert ha mondjuk neked van egy erős neted, de a másik fél nem tud kiszolgálni, akkor a minősége rosszabb lesz. És ugyebár itt állandó internetkapcsolatról beszélünk, nem csak alkalmi streaming. Egy próbát megérhet, de ha összegében ugyanannyira jön ki, én nem váltanék.
22/26 Farkas999 válasza:
Egész nap megy a tv háttérzajként.
23/26 anonim válasza:
Szerintem a stream sorozat, stb ugyanúgy tv, hiába "neten" nézi, mobilon.
Ugyanaz.
Nálunk nincs tv/stream/sorozat, de neten szoktunk nézni rajzfilmeket gyerekekkel vagy nélkülük.
24/26 anonim válasza:
Tévénk van, kettő is, de csak foglalják a helyet, adás nincs benne. Amióta megszűnt a földi analóg sugárzás, azóta nem nézünk tévét.
Nem is hiányzik.
Illetve egyszer befizettem a kábeltévére (ez telefonon jött), de olyan borzalmas volt a műsor, hogy 1 hónap múltán visszamondtam. Ezért a sz@rért még fizessek is?!
25/26 anonim válasza:
kijelzőnek használom, filmezésre, couch coop játékra
26/26 anonim válasza:
Én szoktam, de csak a török (meg néha mexikói) sorozatok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!