Szoktatok TV-t nézni manapság?
Nekem sincs tv előfizetèsem 2009 óta.
Hìrek a netről, sorozatok (főleg animèt nèzek) meg plexenbvannak streamelve a tv-re.
ááááá.... ebben az országban senki sem néz már tévét, esténként Ludwig Josef Johann Wittgenstein műveit olvasgatják és Chopin zongoradarabokat játszanak az otthonokban, elütvén az időt. És már tévét sem vesz senki, csak a külföldiek megtévesztése miatt vannak roskadásig a boltok tévékkel...
Mára, gyakorlatilag ha bevallod, hogy tévézel, úgy néznek rád, mint a háborús bűnösökre.
tegnap 20:07
Ennek a gúnyolódásnak húsz éve volt létjogosultsága, amikor az emberek tagadták, hogy a gagyi kereskedelmi tévés műsorokat néznék. Csakhogy általánosságban a nézettség nagyon bezuhant azóta, ami igazolja, hogy egyre kevesebb a tévé. 2003-ban még pl. 2-2,5 milliós nézettsége volt a fő műsoroknak, ez most átlag félmillió.
Ez nem jelenti, hogy az emberek művelődnének helyette, csak YouTube-on lógnak helyette.
8: Ráadásul minden helyiségben van TV :D
Mi nézünk TV-t, de egyetlen egy darab van. Bőven elég. Máshol van minden egyes szobában, a konyhában, ebédlőben, mindenhol.
Hát az a helyzet, hogy:
- Az átlag TV csomagban renszeres az ezerszer látott - valamikor jó - filmek garmada.
- Sok a reklám.
- Tele van a műsor igénytelen, agyonismételt sorozatokkal, olyan műveltségi vetélkedőkkel, amelyeket inkább műveletlenségi vetélkedőnek neveznék.
- A királyi csatornák tolakodó politikai reklámjai, egyoldalú híradásai zavarnak.
- Egyáltalán a hírműsorok inkább hasonlítanak egy show-műsorhoz, mint egy híradóhoz.
- Szívesen fizetnék elő olyan műsorcsomagra, aminek minden egyes csatornáját én tudom kiválasztani vagy elutasítani.
- Sportot nem nézek a TV-ben.
Mindezek mellett el kell ismerni, hogy olyan a TV adás, amire igény van, hiszen a nézettségi mutató a legfontosabb mérőszám a különböző csatornáknál. Így azokat a műsorokat preferálja egy csatorna, amihez oda tudja kötni a nézőket. :)
Így nem igazán nézek TV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!