A "Mit ne vegyél fel" (What not to wear) című műsorban miért vágnak mindig rövid hajat?
Figyelt kérdés
Discovery Travel & Living-en megy ez a műsor. Csomó nőnek nagyon szép hosszú haja volt, és mindig levágják nekik vállig érőre, vagy a fölé. Miért? Miért nem lehet valaki csinos hosszú hajjal? Teljesen úgy állítják be, mintha hosszú hajjal nem lehetne valaki csinos, és nem lehetne a hosszú hajat kezelni! Én biztosan nem engedném levágatni...2010. szept. 28. 11:33
1/3 anonim válasza:
Hát ezt én sem értem amúgy, de engem baromira irritálna, ha nekem le akarnák vágni a hajam! (fenékig ér)
Egyébként meg szerintem a hosszú haj sokkal nőiesebb, mint a rövid! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele. Nekem 10 centi híján a derekamig ér, 6 éve levágattam vállig érőre, előtte ugyanekkora volt, mint most, csak totál széttört a vége, és le kellett vágatnom. Utáltam, rosszul állt, most végre ismét megnőtt. Semmi pénzért nem vágatnám le, alig vártam, hogy megnőjön. Erre ott meg mindenkinek levágják...múltkor is volt egy csaj, tök hosszú volt neki, nem akarta, hogy levágják. Belement, hogy egy kicsit vághatnak belőle, és ő is kapott váll fölé érőt. El is sírta magát, szerintem nagyon megbánta, de nem mondta, csak hogy az örömtől sírt. Szerintem nem tetszett neki igazából. Nekem ha ezt csinálták, nem tudom mit tennék ott. Szaladnék hajat pótoltatni vagy nem tudom. :) Tény, hogy valakinek jól áll a rövid, a hosszú nem, de...akkor is...
2010. szept. 28. 11:47
3/3 anonim válasza:
Azért vágják le rövidre, mert így lesz kerete az arcuknak,mert általában töredezett a hajuk, de ez nem azt jelenti hogy minden vágással egyetértek.Tényleg sok nőnek maradhatott volna a hosszú haja, mint pl. Stacy-nek vagy Carmindinek, csak egy kicsit kellett volna levágni,alakítani,esetleg festeni.De azért nem szokott olyan rossz lenni a végeredmény.Én azért sajnálom, hogy már nem Nick a fodrász.Igaz szinte mindenkinek befestette a haját,mert kevés embernek áll jól az eredeti hajszíne...de azért őt jobban szerettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!