Merjek jelentkezni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Lehetőségem van, hogy szerepeljek egy TV műsorban az m1 csatornán, ahol a főiskolai tapasztalataimról kellene beszélnem. Viszont nem szerepeltem még Tv-ben, elég lámplázas is vagyok. Félek, hogy ha elmegyek és beégek, akkor az nagyon nagy csalódással jár, hogy még erre sem vagyok képes... Viszont nem szeretném kihagyni a lehetőséget sem. Ti megpróbálnátok?2011. okt. 15. 11:01
1/3 anonim válasza:
Jelentkezz!..:D A lámpalázad majd idővel elmúlik! Ha nem jelentkezel akkor utána rosszul fogod érezni magad! Nem biztos hogy visszatérő lehetőség!!!
2/3 anonim válasza:
Tekintsd a munkád (fősuli) részének, és nem lesz gond.
Anyukám iszonyatosan lámpalázas tud lenni, még a család előtt is.Az állatkertben dolgozik és régen érkezett egy új állat, amit neki kellet a tv-nek bemutatni.Egyáltalán nem volt lámpalázas, úgy fogta fel hogy ez a munkájának a része és kész.
3/3 anonim válasza:
Élő adás lesz? Mert ha nem, akkor kérheted bármikor, hogy vegyék újra (na jó, túl sokszor biztos nem). De úgy kell felfogni, mintha egy emberrel beszélnél csak és nem több száz, ezer embernek. A riportertől meg kérdezd meg előre, miket fog kérdezni kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!