Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Animax miért szüntette be?

Az Animax miért szüntette be?

Figyelt kérdés

Az Animaxen minden hétköznap este 20:55 kezdődőtt Conan a detektív...csütörtökig ment rendesen majd csütörtök este mutatták,hogy majd mi lesz a következő részben.De azóta nem megy és Narutot tették a helyére :(

Miért vették ki?Vagy akkor mért mondták,hogy ez és ez lesz a köv. részben??

2010. szept. 6. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom nem beszüntették - manapság már ilyeneket nem csinálnak -, hanem vége lett azoknak az epizódoknak, amiket megvásárolt a csatorna.

Én még anno németül láttam pár részt. Milyen a szinkronja?

2010. szept. 6. 11:39
 2/5 A kérdező kommentje:
magyar...szerintem igazad van,mert tavaly is ment és akkor is az 52-dik résznél hagyták abba :(
2010. szept. 6. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Okés, az értem, hogy magyar, de a szinkron minősége milyen? Illenek a hangok a karakterekre, vagy olyan nyomi, mint a DN-nél?
2010. szept. 6. 17:17
 4/5 A kérdező kommentje:
2010. szept. 6. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem volt kielégítő nézettsége, ezért nem vették tovább. Sőt, az egész Krimi Csütörtök blokk befuccsolt. Jelenleg Conan első mozifilmjének nézettségétől függ a sorozat folytatása. Mostanában fog újrakezdődni a sorozat, utána szerintem leadják még a mozifilmet, és a MondoCon-on elmondja Tonya, hogy mi a helyzet.
2011. febr. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!