Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szánalmas Kozsó az új műsorban?

Szánalmas Kozsó az új műsorban?

Figyelt kérdés
Édesnégyes
2010. szept. 3. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem mindigisazvolt az összes ien kybaszot média csinálta xarházi....
2010. szept. 3. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem übersz@r.Milyen már, hogy nem talált eddig magának barátnőt, azért ez eléggé égő.
2010. szept. 3. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
A szánalmas még nem is elég kifejező arra, amit művel. Eddig se voltam nagy véleménnyel róla, ezután már annyira sem tartom, mint eddig.
2010. szept. 3. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

szerepjáték az egész

amúgy hányinger

2010. szept. 3. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nevetséges színjáték az egész.Ez a Kozsó meg a szánalom túlzófoka,még a szeme is hazudik.
2010. szept. 4. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Engem mindig is idegesített a hülye beszédével...egyszer néztem bele a műsorba, de én még mindig nem értem, hogy miért kellett ezt a sz@rt erre a korai időpontra tenni...mert máskor nem néznék?

Egyébként nem csak Kozsó szánalmas, hanem az egész műsor, meg az egész csatorna úgy ahogy van.

2010. szept. 4. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
fújjj. a Tv2őt eddig is utáltam, de most még jobban megudorodtam tőle. Kozsó meg a leggusztustalanabb celeb ezen a földön. Mert Kiszel Tünde, Fekete Pákó mentálisan hülye, Győzike meg nem kertel. De ez a se*gfej tudja mit csinál, és közben játsza a szentet...blöeeee.
2010. szept. 7. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Kozsó finoman fogalmazva szánalmas, miért nem folytatja a társkereső oldalak böngészését? Ja, igen mert ott csak okos nőket talált és a nők, akiknek van elég eszük, simán rájönnek hogy milyen valójában. De NEM! Mert ez a majom kitalált egy műsort a tv2n (ugye hol máshol), amire a f@szfej TV2 rábólintott, és most ott játssza az agyát. Én is celeb lennék, beneveznék a valóvilágba (pláne 15 évesen), akkor már abból is celeb lesz aki néhány epizódban szerepel egy műsorban és szart se csinál/tud... Na mind1, aztán én is játsszom a szánalmasat mint Kozsó és du. 3ra lenne egy új műsor, melynek címe "Aki nem baszik velem, az egy büdös kurv@" Jelentkezők csak 14-17 éves lányok (azé má korosztályom legyen :D)...

Azé nem kell komolyan venni, csak igy mutattam be, hogy manapság mit csinál a TV2. Hasonló a retekklub is, csak a showder club meg a hetihetes miatt birom jobban, és olyat még nem lopott a tv2.

2010. szept. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!