Szánalmas Kozsó az új műsorban?
szerepjáték az egész
amúgy hányinger
Engem mindig is idegesített a hülye beszédével...egyszer néztem bele a műsorba, de én még mindig nem értem, hogy miért kellett ezt a sz@rt erre a korai időpontra tenni...mert máskor nem néznék?
Egyébként nem csak Kozsó szánalmas, hanem az egész műsor, meg az egész csatorna úgy ahogy van.
Kozsó finoman fogalmazva szánalmas, miért nem folytatja a társkereső oldalak böngészését? Ja, igen mert ott csak okos nőket talált és a nők, akiknek van elég eszük, simán rájönnek hogy milyen valójában. De NEM! Mert ez a majom kitalált egy műsort a tv2n (ugye hol máshol), amire a f@szfej TV2 rábólintott, és most ott játssza az agyát. Én is celeb lennék, beneveznék a valóvilágba (pláne 15 évesen), akkor már abból is celeb lesz aki néhány epizódban szerepel egy műsorban és szart se csinál/tud... Na mind1, aztán én is játsszom a szánalmasat mint Kozsó és du. 3ra lenne egy új műsor, melynek címe "Aki nem baszik velem, az egy büdös kurv@" Jelentkezők csak 14-17 éves lányok (azé má korosztályom legyen :D)...
Azé nem kell komolyan venni, csak igy mutattam be, hogy manapság mit csinál a TV2. Hasonló a retekklub is, csak a showder club meg a hetihetes miatt birom jobban, és olyat még nem lopott a tv2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!