X-faktor vagy Megasztár?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 00:16
41/44 anonim válasza:
a megasztár első 2 szériáját is alig bírtam végig nézni...én utálom a megasztárt..
az x-faktor nem kppibtás mivel ez külföldön is megy...és nagyon sok híres ember lett pl, adam lambeert, beyoncé, az a susan boyle meg még sokan
42/44 anonim válasza:
Utolsó: MI? Ezek közül ,akiket írtál csak Susan Boyle szerepelt az X-Factorban,Adam az American Idol-ban tűnt fel,Beyonce-nak meg köze sincs egyikhez sem :D
43/44 anonim válasza:
Megasztár ... azért mert az x-faktorba olyan bénák a műsorvezetők...
44/44 anonim válasza:
Igaza van az utolsó válaszolónak. Egyébként sem hiszem el, hogy a Balázson kívül nincs más akit lehetne műsorvezetőnek használni. Tudom, hogy a Stohl nem jó, mert ő bűnöző lett,de nem csak ketten vannak ebben az országban. De inkább nem is mondom, mert még a végén valaki komolyan veszi akinek van beleszólása és innentől a Pákót rakja majd be műsorvezetőnek mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!