Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktor vagy Megasztár?

X-faktor vagy Megasztár?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 00:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
50%

X-Faktor.

A Megasztár a régi zsűrivel tetszett. Fridi minden műsorában tetszett, kivéve ebben, nem is tudom, mit keres itt. A zsűrizés idejének fele azzal zajlik, hogy hangoztatja, sőt, basszus, kérkedik vele, hogy nem ért a zenéhez, és hogy Mesterrel intézi a konfliktusait. Reality lett sajnos ebből a műsorból.

Az X-Faktor versenyzői szerintem sokkal jobban tudnak, szimpatikusabb a szűri, és a hangzás is klaszisokkal jobb. Nekem a Megasztár giccses színpada sem hiányzik.

2010. okt. 23. 09:18
 32/44 anonim válasza:
50%
X- faktor, mert újszerű, nem olyan unalmas, mint a Megasztár 48... És mert tehetséges emberek vannak benne.
2010. okt. 30. 21:43
 33/44 anonim válasza:
100%

a megaaztár egy összetartó csapat ,szeretik egymást zsüri néha vicces Imádom :) xfaktor olyam hétköznapi,mintha felvételröl menne,nincs átütője mint a jó megasztának :)

megasztár

2010. okt. 31. 08:41
 34/44 anonim válasza:
X-faktor, mert az sokkal jobb, mint a Megasztár
2010. nov. 6. 15:55
 35/44 anonim ***** válasza:
Megasztár. Nem tudom mit láttok annyira jónak az x-faktorban, egy az egyben a külföldi lekoppintása, bár a megasztár is, de valamiért eredetibbnek tűnik nekem. Az X-faktoron nagyon látszik, hogy minden megrendezett, a zsűrik otthon összeírogatják, hogy milyen frappáns beszólásokat fognak mondani a következő műsorban és a tükörben gyakorolják, hogy milyen arcokat fognak vágni meg minden. Nem biztos, hogy így van, de nekem kicsit úgy tűnik. Ráadásul a megasztáros színpad sokkal jobb, a fények is jobban tetszenek, több néző van, tényleg olyan mintha valami bazi nagy koncert lenne, az x faktorban pedig tény, hogy a fények nagyon jók és tényleg megpróbálták a drága cuccokkal elérni a külföldi színvonalat, de valamiért még mindig olyan gyengének tűnik. És a megasztárban jobban tetszenek a versenyzők is. Jó lesz az x faktor is idővel, de szerintem egyenlőre a megasztár nyer, hiába szeretnék, hogy a x faktor legyen az első számú tehetség kutató.
2010. nov. 6. 20:49
 36/44 anonim válasza:

X-faktor.

Amúgy nem koppintás, ha jól tudom, akkor a nyertes tovább jut a nemzetközibe, ahol más országok x-faktor nyerteseivel mérkőzik meg. És ezt a hatalmas lehetőséget a megasztár nem adja meg.

Más részt, nem olyan giccses, túlcsicsázott, mint a megasztár. Komolyan mondom, elkap a rosszullét, ha meglátom milyen ruhába öltöztették már megint Liptait.

És jobb hangulata is van. Az énekesek is szimpatikusak.

A zsűriről meg annyit, hogy első adásban nagyon nem voltak szimpatikusak, szerintem akkor nagyon túl játszották magukat. De azóta egész jófejek, és ők már azért tettek le valamit az asztalra. Habár Ferót annyira nem bírom, de kell az egyensúlyhoz.

De kinek mi.

2010. nov. 6. 21:26
 37/44 anonim ***** válasza:

X-Faktor!

Megasztár!

Inkább egyik sem!

2010. nov. 6. 23:15
 38/44 anonim ***** válasza:
megasztár:)
2010. nov. 7. 09:50
 39/44 anonim ***** válasza:
Mindkettö ,mert már a megasztár pénteken van (hála a fiderikusznak :)) az x-faktor pedig szombaton így már mind2-t lehet nézni
2010. nov. 7. 15:26
 40/44 anonim ***** válasza:

szerintem mind a kettő ahogy van úgy ....

szval egyiksem

2010. nov. 7. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!