X-faktor vagy Megasztár?
Szia!
Én is inkább az X faktorra szavazok, bár vannak problémáim vele. Pl.: Keresztes Ildikót ki nem állhatom benne, szerintem nagyon túloz magából... Eszenyi Enikő szimpibb, bár őt meg túlkozmetikázzák és a haja-ruhája is meghökkentő állandóan :D A másik meg a Feró... Szerintem nem őt kellett volna választani 4. mentornak.
Malek Miklós és Geszti Péter munkáját elismerem és szerintem ők tényleg tudják mit keresnek!
Épp a hétvégén néztem felváltva a 2 műsort. Ég és föld volt számomra! Megkockáztatom, hogy az X-ből kiesett tehetségek hangja is messze veri a Megában továbbjutottakét.. Mondjuk Liptai Claudiát is remek műsorvezetőnek találom, de hangot ő sem tud csinálni :D Persze a másikon ott van a Nóri :)
Szóval összegezve, a résztvevők tehetsége nem említhető egy lapon, nem értem miért az átlagot és a kevésbé jót válogatták be a TV2-höz, ebből a szempontból nekem az X faktor győzött, ha ott más zsűri lenne, szuper lenne, de így is jó :D
Amúgy, szerintetek miért erőlködik a Friderikusz a 2 műsor más időben való sugárzásával? És miért nem enged az RTL Klub? Mert az X faktor nézettsége magasabb, a TV2 pedig reméli, ha más időben lesz Megasztár, talán nézik majd az emberek. Hát, ahhoz hang is kéne, nem csak látványelem és műsorvezetés!
MEGASZTÁR
Igaz, hogy az x-faktorban talán tehetségesebbek vannak, de viszont ezen kívül minden el van benne rontva. A zsűri szörnyű, a díszlet, a műsorvezetők. Olyan mint egy szappanopera... Mindenki sír, hallatszik a szívverés: Vajon tovább jut- e Kati, vagy összeomlik rég nevelkedett álma. Bár édesapja halála is megviselte, talán az x-faktorból való kiesés még jobban megfogja...zokog. Kati, te, nagyon ügyes vagy, de nem jó a színpadi megjelenésed, de ha változtatni tudsz rajta, akkor azt kell mondja,........
.........
...
, hogy úgysem jutsz tovább!
Ó, hát ettől még a jóban roszban is jobb...
Ja és ez csak egy nagy koppintás, látták, hogy külföldön megy, hát akkor jöjjön el magyarországra is. Gondolták új lesz mindenkinek,Azt fogják nézni. Talán igazuk volt, a sok ember bedől nekik.
Én maradok a régi, elég jó megasztárnál. Az se valami ragyogó, de jobb a másiknál. Azt ajánlom nézzétek a megasztárt!!!
Én az X-faktornál maradok!
Nem szeretem a megasztárban a zsűrit! :-(
X-Faktor forever!
Én megnézem a Megasztárt is, főleg h mostmár pénteken lesz, de nekem az X-Faktor több melegséget és szórakozást sugall, mint a Megasztár. Szeretem benne a poénokat is, és én élvezem. Szal én inkább az X-Faktornál maradok.
X-faktor, mindenképpen...
A zsűri fele ért is a dologhoz, bár Malek szava az, ami igazán számít :)
A szereplők tehetségesek, állítom, hogy azok, akik mostanság kiesnek, bármikor és bárhol vernék azt, aki megnyeri majd a megát :)
Mega:
Óvodai ünnepélyen hallottam már különb hangosítást, tetszőleges falunapon lehetne különb zsűrit szerezni... (Presser ért hozzá, ez eddig oké, Encike már rég bulvárk*rva, nem művésznő, Mester Tomi úgy tesz, mintha életében most először hallana zenét, Friderikusszal kapcsolatban azt sem értem, mit keres ott egyáltalán?!
A másik meg az, hogy bunda... nem állítom, hogy az X nem az, de a megáról TUDOM, hogy igen... pár héten belül egy külföldi sem lesz versenyben, pedig Saunders a zsűrit is veri magasan....
Ennyi... lepontozni nem kötelező, a Kérdező a véleményekre volt kíváncsi, nekem ez a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!