X-faktor vagy Megasztár?
Én X-faktor párti vagyok:D Sok tehetséges embert bemutattak, főleg az a csaj aki a Because of you-t énekelte húúú..
Amikor vége lett átkapcsoltam a Megasztárra és látom, hogy egy "banda" van, és az énekes motyog valamit a mikrofonba erre a Mester Tamás ígyszól : "Ez magasan a legjobb produkció amit ma láttam" ....xDxD Komolyan?? Nem hiszem el!! A másik: Egy pasi valszeg Andrét akarta utánozni, azzal a különbséggel, hogy a pasi visítozott össze vissza és továbbjutott... Színvonal 4ever!
A Megasztár zsűrije szimpatikusabb,de a műsor színvonala a béka segge alatt van.
Az X-Faktor-ban nagy bánatomra ott van Nagy Feró,akitől rosszul vagyok egyszerűen. Nagyon utálom. A beszólásai sem tetszenek,ezt a stílust Simon Cowell-től szoktam meg.
De miután múlt héten Megasztárt néztem,tegnap pedig X-Faktort,nálam az X-Faktor győzött. Sokat dob a műsor színvonalán,hogy zenei alappal hallgatják meg a jelentkezőket. A Megasztárban eddig nem láttam semmi értelmeset,az idióta Bikicsúnájos faszival vannak elfoglalva... Ha a Megasztárban ilyen legendák születnek akkor az a műsor nem nekem való.:)
X-Factor zsűriét utálom,egyik hülyébb hozzászólást tud fűzni,mint a másik...megában viszont szeretem a zsűrit,nagyon össze passzolnak,de tényleg sok a béna:/
De inkább mega!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!