Melyik Miraculous részt várjátok a legjobban?
Figyelt kérdés
Indoklást írjatok válaszban :)2021. máj. 14. 16:20
11/20 A kérdező kommentje:
#10 Zoéra gondolsz? Ő lesz az új Méh holder. A Gloob elvileg nemsokára leadja az első részt amiben szerepel. (A Queen Banana előtti rész, amiben szintén Chloé fog akumatizálódni)
2021. máj. 14. 20:18
13/20 anonim válasza:
Én Mr. Pigeon 72-őt várom most a legjobban, mert ugye az a negyedik rész, rögtön a Gang of secrets után jön, és hát kíváncsi vagyok Alya bővebb reakciójára, meg hogy most mi fog történni.
De persze a többit is nagyon várom!
14/20 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy onnan a jelenettől fogják folytatni, nem pedig egy új nap kezdődik...
15/20 anonim válasza:
Kedves kérdező. Hol láttad azokat a képeket? Mert én nemhogy képeket, de még leírást sem találtam. TT
Amit várok, az az Optigami. Az alapkoncepciója elvileg az lesz, hogy mi van akkor, ha Ladybug és Cat Noir nem tudnak átváltozni.^^
16/20 anonim válasza:
#15 Instagrammon van egy csomó oldal, ahol megosztják az összes spoilert, érdemes őket bekövetni, ha képben szeretnél lenni.
18/20 anonim válasza:
Szia a Farfalla epizód Lilarol fog szólni igaz?
19/20 anonim válasza:
Szerintem a farfalla az optygami korai (vagy esetleg olasz, spanyol, portugál) címe volt. Az epizódok címei amúgy már megjelentek és véglegesek.
20/20 anonim válasza:
Én most a Glaciator 2-t várom legjobban, állítólag Marichat romantika lesz (katica visszautasítja macskát, adrien pedig marinettet, és akkor marinette és macska egymás karjaiba esnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!