Szerintetek mi fog történni a Miraculous 4. évadában? (összefoglalva) ERŐSEN SPOILERES KÉRDÉS
Először is:
-Az 5. évad arról fog szólni hogy Marinette bajárja a világot, hogy felkutassa az összes talizmánt.
-!!EXTRA NAGY SPOILER!!
Kiszivárogtak képek a "Gabriel Agreste" című epizódból, ahol Katicáék Gabriellel együtt Emilie koporsója előtt vannak, és Gabriel előttük átváltozik.
Tehát az évad menete szerintem:
Alya már tudja hogy Marinette Katica. Alyát valamilyen úton-módon akumatizálják, és mivel halálfej belelát az akumatizáltak fejébe, rájön Katica kilétére. Aztán Katica végleg leszámol Gabriellel, de Lila valamilyen turpissággal megszerzi a Pillangó talizmánt. (Ezt onnan tudhatjuk majdnem biztosra, hogy valahol az évad eleje és közepe között lesz egy "Farfalla" című rész, és ha ez nem lenne elég, Timetagger is elmondta, hogy a jövőben nem Gabriel lesz halálfej) Aztán Katicáék lelepleződnek (erről is van egy 2 mp-es kis sokat sejtető részlet de nem biztos hogy tényleg az történik rajta amire én gondolok), aztán meg Farfalla-val harcolnak.
Viszont az én kis teóriám ellen van egy hatalmas nagy kontra érv is:
-Ha az 5. évadban Marinette bejárja az egész világot, hogy megkeresse az összes talizmánt, ahhoz legalább halálfejet, de később Farfallat is le kell győznie, hiszen nem hagyhatja magára Párizst ilyen sok ideig. De meg van erősítve, hogy lesz egy 20 részes 6. évad is. Ha már a 6. évad előtt legyőzik halálfejet (akár 2-t is), és az 5. évad lesz a talizmánkeresésre szánva, akkor a 6. évadnak mi lehetne a cselekménye? Hisz ha nincs főgonosz, az azt jelenti hogy cselekmény sincs :((
Szerintetek mi lesz?
Én nem gondolnám túl a dolgokat. A készítőkre jellemző, hogy trollkodnak a "spoilerekkel", nem nagyon lehet rajtuk elindulni.
Ugyebár beharangozták, hogy a 3. évadban lelepleződnek egymás előtt... meg is történt az Oblivio-ban, aztán el lett felejtve.
Azt is kijelentették, hogy Cica meghal a 4. évadban - nem halt meg.
Szerintem ugyanolyan epizodikus évad lesz, mint az eddigiek (vagyis minden epizód végén visszaáll a kezdeti állapot).
Minden évad 26 részes lesz. És a 6-at a 7-el jelentették be. Új Hawkmoth még sokára lesz, hiszen Nino kisöccse fiatal felnőttként jött vissza a jövőből, jelen időben pedig csak egy kisgyerek. Úgyhogy innen fogva akár 10 év is eltelhet, mire új Hawkmoth "születik" (már ha így fogja hívni magát).
Szerintem úgy lesz, hogy a 4.évadban legyőzik Hawkmoth-t és elvégzik a sulit. Így Marinette vagy egyedül vagy Adriennel elindulhat felkutatni a kwamikat. Onnan pedig... ki tudja. Akármi megtörténhet. Nem muszáj főgonosznak lennie, elég ha minden részben van egy gonosz (pl. gonosz kwamihasználó).
Mint minden (modern) franchise-nél, itt is a pénzről van szó...
Amég profit van benne, addig nyújtják; ha már nincs, akkor kaszálják.
Kisebb tini koromban Warrior Cats rajongó voltam. Abból is csak az első 8-10 könyv volt jó és élvezhető, de mivel pénz van benne, húzták-nyúzták tovább. Ma azt hiszem már 50 könyvnél tartanak. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!