Ti hogy képzelitek el Katica és Feketemacska lelepleződését egymás előtt?
Figyelt kérdés
Hogy képzelitek el vagy legalábbis, hogy szeretnétek látni, ahogy megtudják egymásról, hogy ki kicsoda?2020. febr. 21. 20:58
1/15 anonim válasza:
Nagyon sokféle jó lelepleződés van - nézz körül AO3-n, remek a fanfickínálat. Már ha tudsz angolul.
Muszáj a fanficekre hagyatkozni, mert az eddigi írói teljesítmény alapján ítélve magán a sorozaton belül úgy is nagyon vérszegény lesz az egész. Vagy megtörténik, és megfeledkeznek róla. (Eddig már kétszer felfedezték egymást, de Astruc nagyon szeret emlékeket törölni. Következmények? Ebben a show-ban? Elhittük.)
2/15 anonim válasza:
Én az első hozzászólót adom, de ha majd felfedik magukat egymás előtt és megtörténik a sorozatban is, szerintem nagy huzavona után lesz (meg ki ne felejtsük a szerelmi riválisokat sem) nagy eséllyel ilyen lehet. ✊🤩🐞
3/15 anonim válasza:
nézd meg a fehérmacskát abban mutatja, hogy mi történt volna ha leleplezödtek volna.
4/15 A kérdező kommentje:
Már láttam. De lesz következő évad is
2020. okt. 6. 16:28
5/15 anonim válasza:
tudom, már kiadták az egyik kulönkiadást, magyar felirattal a new yorkost.
6/15 A kérdező kommentje:
És hol tudom megnézni?
2020. okt. 6. 17:53
7/15 anonim válasza:
Keress rá a youtubeon, hogy ,,miraculous katica(ez a youtuber neve) new york teljes rész magyar felirattal link a leirásban,, és kijön egy kb 3 perces video egy elözetes, de, ha megnezed a leirast, kijön, hogy a teljes részt itt tudod mgtekinteni és kiad egy linket amire, ha rákattintasz akkor ott van.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi ❤️
2020. okt. 6. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!