Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti hogy képzelitek el Katica...

Ti hogy képzelitek el Katica és Feketemacska lelepleződését egymás előtt?

Figyelt kérdés
Hogy képzelitek el vagy legalábbis, hogy szeretnétek látni, ahogy megtudják egymásról, hogy ki kicsoda?

2020. febr. 21. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
bocsi ez lemaradt:?
2020. okt. 6. 19:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem. Hát érdekes, de én számítottam benne valami előrelépésre a kapcsolatukkal kapcsolatban. Például Marinette utoléri Adrient és mondja neki, hogy maradjon.
2020. okt. 6. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Ne számíts előrelépésre, mert nem lesz. Nem az a célja Astrucnak és a stúdiónak, hogy elmeséljenek egy jó történetet, hanem az, hogy minél tovább húzzák, és minél többet kaszáljanak.
2020. okt. 6. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is kicsit többre számitottam, de a tánc haláli volt. szerintem az utánna futásnak az volt a lényege, hogy Marinette végre bevallja magának, hogy még mindig szereti adrient.
2020. okt. 7. 12:44
 15/15 A kérdező kommentje:

#14 igen de a kapcsolatukban már jó lenne valami előrelépés, vagy Katica és Macska kapcsolatában.

Az egyik részben talán a 3. évadban mondta Marinette Tikkinek, hogy egy kicsit tetszik neki Feketemacska

2020. okt. 7. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!