Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Más is elgondolkozott már ezen?

Más is elgondolkozott már ezen?

Figyelt kérdés
nézem mostanában a nagy házátalakítást és addig oké, hogy ingyen megkapják a komplett házat mindennel együtt, de ha tényleg olyan szegényeken segítenek akiknek tényleg nem sok pénzük van és rezsire és kajára éppen kifussa akkor utána, hogy tudnak fent tartani egy 2X akkora házat mint azelőtt hamár a kicsi házat is nehezen ment?

#költség #műsor #pénz #show #TV #a nagy házátalakítás
2021. ápr. 26. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem olyan családokon segítettek leginkább, akikkel valami katasztrófa történt (elvitte a tornádó/árvíz a házukat, leégett, beteg lett az egyik szülő/gyerek stb), de előtte volt normális keresetük, csak ez a hirtelen jött gond vitte el a pénzüket. És szerintem még adományt is kaptak, amivel teljesen rendbe tudták hozni az életüket.
2021. ápr. 26. 09:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, régen mikor néztem én is ezen gondolkodtam.

De arról van szó amit az első írt. Valószínűleg munkát is intéztek nekik. Olyanon meg nem segitettek akik saját hibájukból lettek szegények.

2021. ápr. 26. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!