Nightlover kérdése:
Elgondolkoztató filmet keresek?
Figyelt kérdés
olyat amit megnézek és megérint, hatással van rám. amin gondolkozni tudok utána2019. jún. 22. 10:15
1/5 anonim válasza:
Ilyen kérdésből elég sok van itt gyakorin, nem bunkó akarok lenni, de keress rá.
2/5 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Itt van egy.
De beírod google keresőbe, hogy elgondolkodtató filmek gyakori és egy rakást kiad. :)
3/5 anonim válasza:
Apocalypse now,
The man from earth,
1984,
5/5 KisJuc716 válasza:
Pi élete, Csillagok között, Inferno (ezt még nem láttam, csak olvastam, szerintem piszok jó), Az emlékek őre, Mentőexpedíció.
Hirtelen ennyi jut eszembe, nekem ezek a "bárholbármikor"-kategóriában vannak. Az első megtekintés után napokig a hatásuk alatt voltam ilyen-olyan okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!