Felsorolnátok az Interstellar-hoz/Eredet-hez/A visszatérő-höz hasonló elgondolkoztató és epikus filmeket?
Figyelt kérdés
Tudom a régiek között is vannak gyöngyszemek (azokat is felsorolhatjátok), de inkább újabb nevekre lennék kíváncsi, amelyek látványban is kiemelkedőek, komolyan megérintik az embert és tipikusan olyan filmek, amelyeknek a története vagy filmzenéje hetekig a fejemben motoszkál. Nem tudom hogy a fenti három cím mindegyikében Hans Zimmer vállalt szerepet, de elképesztően hangulatos mindegyik. Az Interstellar-t nézve kb félóránként a sírás kerülgetett annyira lebilincselő volt az atmoszférája és az egyes jelenetek (főleg, amikor a földi év 23 éve után a gyerekektől megkapja a videóüzeneteket), de a másik két film egyes részein is néha gombócok gyülekeztek a torkomban. Meg még a Kémek hídja is ilyen volt talán. Tudnátok jópár hasonló filmeket írni. Bármilyen téma lehet, kivéve, ami ultra sci-fi (nincs valóságalapja, mint az Interstellar-nak) és csöpögős romantikus vagy nyálas szerelmes dráma. Azok inkább frusztrálnak, mint lebilincselnek.2018. aug. 19. 22:01
1/4 anonim válasza:
Mentőexpedíció, Angyalok és démonok, Harry Potter-filmek (nekem legalábbis), A szökevény, Valkűr
2/4 anonim válasza:
Szárnyas fejvadász 2049
Érkezés
Kapcsolat
Apollo 13
A tökéletes trükk
Az utolsó szamuráj
A tűz óceánja
Véres gyémánt
Fehér pokol
Everest
Pi élete
3/4 anonim válasza:
Azok a filmek, amiken hetekig gondolkodtam:
- Black Mirrors sorozat. - Nagyon ajánlom!
- The Final Cut (2004)
- The Butterfly Effect (2004)
- Cidade de Deus (2002)
- 1 hét (2004)
- The Man from Earth (2007)
- Captain Fantastic (2016)
- Dogville (2003)
- Adams ćbler (2005)
+1 film, ami engem évek óta elkísér: The Salt of the Earth (2014)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!